Ankipāns: Šī bija ļoti laba un sīva cīņa

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ģirts Ankipāns
Ģirts Ankipāns Foto: Jānis Škapars/TVNET

Latvijas komandai Rīgas "Dinamo" izslēgšanas turnīrs jau ir sācies, un turpmākās Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēles būs tikpat sīvas kā ceturtdien pret Maskavas "Spartak", uzskata rīdzinieku galvenais treneris Ģirts Ankipāns.

Rīgas "Dinamo" ceturtdien, uzvaru nesošos vārtus gūstot zviedram Līnusam Videlam, savā laukumā ar rezultātu 2:1 (1:0, 0:1, 0:0, 1:0) pagarinājumā pieveica latviešu uzbrucēju Kaspara Daugaviņa un Mārtiņa Karsuma pārstāvēto Maskavas "Spartak".

"Ļoti laba un sīva cīņa, turklāt pretinieks arī ir ļoti cienījams un meistarīgs. Izslēgšanas turnīrs mums jau ir sācies, un spēles citādākas vairs nebūs. Pusi no šī mača spēlējām ļoti organizēti, bet tik meistarīgai komandai nedrīkst dot kaut mazāko iespēju. Tomēr mēs pieļāvām trīs kļūdas, kā rezultātā cīņas gaita krietni mainījās," pēcspēles preses konferencē teica Ankipāns.

"Otrā perioda otrā daļa pagāja "Spartak" zīmē, bet trešajā trešdaļā uzvaru gūt varēja jebkura komanda. Savukārt pagarinājumā mums paveicās un guvām uzvaru. Paldies vīriem par cīņu un lielisku pašatdevi," gandarīts bija rīdzinieku stūrmanis.

Savukārt "Spartak" galvenais treneris Igors Ulanovs bija vīlies par savas komandas sniegumu.

"Gribējām uzvarēt, bet tā vietā Rīgas "Dinamo" to paveica pagarinājumā. Mana komanda tikai daļēji izpildīja savu spēles plānu un pieļāva pārāk daudz kļūdu. Arī pagarinājumā ielaistajos vārtos vienība nenostrādāja līdz galam. Ja ir četru minūšu vairākums un tā laikā izdarām tikai vienu metienu pa vārtiem - tas nav tas, kas mums vajadzīgs. Spēlētājiem nebija agresivitātes," pikts bija Ulanovs.

Rīgas "Dinamo" ar 54 punktiem 55 spēlēs Rietumu konferencē ieņem devīto vietu, no pirmā astoņnieka atpaliekot par diviem punktiem.

Pēc ceturtdienas mača rīdziniekiem būs divas spēles izbraukumā pret Rietumu konferences pastarītēm Minskas "Dinamo" un Bratislavas "Slovan". Savukārt izlašu pārtraukumā Latvijas komanda viesos tiksies ar Lielbritānijas valstsvienību.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu