Bārklijs: Ja "Knicks" vasarā nedabūs superzvaigznes, tad franšīzei būs beigas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Marvin Gentry / REUTERS

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) leģenda Čārlzs Bārklijs uzskata, ka gadījumā, ja Ņujorkas "Knicks" vienība gaidāmajā vasarā neparakstīs līgumus ar superzvaigznēm, tad vienībai būs beigas uz nākamajiem 20 gadiem, vēsta raidījums "Inside The NBA". 

Jau ziņojām par to, ka latviešu superzvaigzne Kristaps Porziņģis ticis aizmainīts Rietumu konferences komandu Dalasas "Mavericks". 

Šīs maiņas darījuma ietvaros uz Dalasu dosies arī Tims Hārdevejs juniors un Kortnijs Lī, kamēr "Knicks" pretī saņems Deandrē Džordanu, Denisu Smitu junioru un Vesliju Metjūsu, kā arī divas pirmās kārtas drafta izvēles.

Bijušais līgas spēlētājs Bārklijs uzskata, ka "Knicks" tagad ir nepieciešams piesaistīt superzvaigznes, savādāk franšīzei būs beigas.

"Ja viņi neparakstīs līgumus ar superzvaigznēm, tad tās būs beigas viņu franšīzei. Uz 20 gadiem tiks apstādināta Ņujorkas komandas izaugsme. Piemēram, ja viņi paraksta līgumus ar Džimiju Batleru un Kembu Valkeru, tad tas viņiem īpaši nepalīdzēs, jo Austrumos viņi cīnīsies par septīto vietu. Visu izšķirs gaidāmā vasara," atzinis Bārklijs. 

Ceturtdien Porziņģis kopā ar savu brāli Jāni, kurš ir spēlētāja aģents, ticies ar "Knicks" vadību, lai diskutētu par bažām saistībā ar komandas virzību. Tikšanās laikā "Knicks" vadība arī esot palikusi ar iespaidu, ka Porziņģis vēlas tikt aizmainīts uz citu komandu.

"Knicks" klubs Porziņģi izvēlējās 2015.gada draftā ar kopējo ceturto numuru. Līdz šim viņš savas NBA karjeras laikā katrā no mačiem vidēji iemetis 17,8 punktus un izcīnījis 7,1 atlēkušo bumbu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu