Porziņģis: Ņujorkai vienmēr būs īpaša vieta manā sirdī

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AFP/SCANPIX

Kā zināms, tad Kristaps Porziņģis no Ņujorkas "Knicks" kluba tika aizmainīts uz Dalasas "Mavericks komandu. Savā "Instagram" profilā Porziņģis atklājis, ka Ņujorkai vienmēr būs īpaša vieta viņa sirdī. 

Šīs maiņas darījuma ietvaros uz Dalasu devies arī Tims Hārdevejs juniors un Kortnijs Lī, kamēr "Knicks" pretī saņems Deandrē Džordanu, Denisu Smitu junioru un Vesliju Metjūsu, kā arī divas pirmās kārtas drafta izvēles. 

Porziņģis atklājis, ka Ņujorka viņam vienmēr paliks atmiņā kā ipaša vieta.

"Ņujorkai vienmēr būs īpaša vieta mana sirdī. Esmu pateicīgs visiem, kuri padarīja šo ceļojumu aizraujošu gan man, gan manai ģimenei," raksta Porziņģis. 

Porziņģis jau teju gadu nav spēlējis ceļgala krustenisko saišu traumas dēļ, turklāt viņš vasarā varētu kļūt par ierobežoti brīvo aģentu. Tiesa, kā norāda Ziemeļamerikas mediji, ir augusi spriedze "Knicks" un latvieša savstarpējās attiecībās, jo spēlētāju neapmierinot daudzie komandas zaudējumi un uzņemtais virziens.

Turklāt klubs arī pagaidām nespēj pateikt, kad latvietis varētu atgriezties laukumā, taču Porziņģis jau vairākkārt paudis vēlmi to izdarīt šosezon.

Ceturtdien Porziņģis kopā ar savu brāli Jāni, kurš ir spēlētāja aģents, ticies ar "Knicks" vadību, lai diskutētu par bažām saistībā ar komandas virzību. Tikšanās laikā "Knicks" vadība arī esot palikusi ar iespaidu, ka Porziņģis vēlas tikt aizmainīts uz citu komandu.

"Knicks" klubs Porziņģi izvēlējās 2015. gada draftā ar kopējo ceturto numuru. Līdz šim viņš savas NBA karjeras laikā katrā no mačiem vidēji iemetis 17,8 punktus un izcīnījis 7,1 atlēkušo bumbu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu