Dončičs: Mēģināšu pierunāt Porziņģi, lai paliek Dalasā uz ilgāku laiku (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Luka Dončičs (no kreisās) un Kristaps Porziņģis
Luka Dončičs (no kreisās) un Kristaps Porziņģis Foto: EPA/AP/ScanPix

Latviešu superzvaigznes Kristapa Porziņģa jaunais komandas biedrs Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubā Dalasas "Mavericks" Luka Dončičs izteicies, ka gaidāmajā vasarā pilnīgi noteikti mēģinās pierunāt latvieti palikt Dalasā uz ilgāku laiku, vēsta "Fox Sports". 

Kā zināms, tad Kristaps Porziņģis maiņas darījumā pameta savu līdzšinējo vienību Ņujorkas "Knicks", pievienojoties Rietumu konferences komandai Dalasas "Mavericks".

Dalasas komandas līderis Luka Dončičs izteicies, ka ir priecīgs par Porziņģa pievienošanos Dalasai. "Viņš ir lielisks spēlētājs, tādēļ esmu ļoti priecīgs par viņa nonākšanu "Mavericks" vienībā.

Jaunajam slovēņu talantam tika uzdots arī jautājums par to, vai gaidāmajā vasarā viņš piedalīsies Porziņģa pierunāšanas procesā. Atbilde uz šo jautājumu bija apstiprinoša. 

"Jā, pilnīgi noteikti mēģināšu viņu pierunāt palikt Dalasā," izteicies Dončičs. 

Tikai 19 gadus vecais Dončičs aizvada lielisku debijas sezonu NBA. Aizvadītajās 50 spēlēs viņš izcēlies ar vidēji 20,7 punktiem, 7 atlēkušajā bumbām, kā arī 5,4 rezultatīvajām piespēlēm. Dalasas komanda 52 spēlēs spējusi izcīnīt 24 uzvaras, kas vienībai dod 12. vietu Rietumu konferencē.  

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu