Rēzeknē uzieta nelikumīga ieroču izgatavošanas darbnīca (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Šaujamieroči; ilustratīvs foto.
Šaujamieroči; ilustratīvs foto. Foto: Valsts policija

Ceturtdien Rēzeknē atrasta nelikumīga ieroču izgatavošanas vieta, kurā uziets plašs ieroču arsenāls un, iespējams, narkotiskās vielas, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Latgales reģionālās pārvaldes pārstāve Anastasija Laizāne.

Veicot izmeklēšanu un citus operatīvos pasākumus agrāk sāktā kriminālprocesā, policisti noskaidroja, ka kādā dzīvoklī Rēzeknē, iespējams, notiek nelikumīgas darbības ar šaujamieročiem un munīciju.

Dzīvoklī un kādā īrētajā garāžā tika veikta sankcionēta kratīšana, kuras rezultātā policisti konstatēja un izņēma lielu daudzumu nelikumīgo mantu, proti, paštaisīto šaujamieroču detaļas, šaujamieročiem līdzīgus priekšmetus un kaujas munīciju - vairāk nekā 200 patronas no "PM" un "Magnum" tipa ieročiem, kā arī ieroču izgatavošanai paredzētas iekārtas, piemēram, urbjmašīnu un slīpēšanas iekārtas, kuras bija pielāgotas ieroču izgatavošanai.

Turklāt kratīšanas laikā atrasti un izņemti aptuveni 30 grami, iespējams, marihuānas.

Saistībā ar notikušo ir aizturēta viena persona - agrāk krimināli sodīts 1978. gadā dzimis vīrietis. Policija turpina izmeklēšanu kriminālprocesā.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu