"Paņēma aiz galvas un sita pret zemi." Liepājā 12 gadus veca skolniece pēc kautiņa nonāk slimnīcā (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Skolas gaitenis; ilustratīvs foto.
Skolas gaitenis; ilustratīvs foto. Foto: Lita Krone/LETA

Liepājā kādā skolā vairākas 15 gadus vecas meitenes piekāvušas kādu citu 12 gadus vecu skolnieci, vēsta LNT raidījums "Degpunktā".

Pagājušajā nedēļā Liepājas 8. vidusskolā izcēlās incidents, kas piesaistīja arī policijas uzmanību.

Skolas ģērbtuvē starp vairākām meitenēm izcēlās kautiņš, un kāda 12 gadus veca audzēkne nonāca slimnīcā ar galvas traumu.

Cietušās meitenes mamma, kā arī aculiecinieki, apgalvo, ka meitene neuzsāka konfliktu, bet gan mēģināja no tā izvairīties, vēsta LNT raidījums.

"Viņa ir pateikusi "ejiet savu ceļu, es eju savu" un gāja prom," stāsta cietušās mamma.

"Viena meitene paņēma aiz galvas un sita pret zemi. Tāpēc manai meitai bija brūce uz galvas."

Meitenes mamma par notikušo vēlas runāt atklāti, jo uzskata, ka vardarbība var atkārtoties, tikmēr 8. vidusskolas direktore par notikušo komentārus nesniedz. Direktore gan uzskata, ka ar vainīgajām meitenēm būšot jāaprunājas. Lietā iesaistījusies arī policija.

Šobrīd cietušā meitene stundas apmeklē ar bailēm, koncentrēties mācībām ir grūtāk. Meitenes mamma noskaņojusies izcīnīt taisnību, jo, viņasprāt, vardarbība skolās nav pieļaujama, vēsta raidījums "Degpunktā".

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu