Skujiņš savās sezonas pirmajās sacensībās iesaistās atrāvienā un izcīna kalnu karaļa titulu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Toms Skujiņš
Toms Skujiņš Foto: Reuters/LETA

Latvijas riteņbraucējs Toms Skujiņš no "Trek-Segafredo" vienības piektdien Maljrokā savās sezonas pirmajās sacensībās "Trofeo Andratx - Lioseta" (UCI kat.1.1) iesaistījās dienas atrāvienā un tika pie kalnu karaļa titula.

Carnikavietis, atrodoties atrāvienā, uzvarēja kalnu starpfinišos, bet 20 kilometrus pirms finiša viņš tika panākts.

Turpmākajos atrāvienos viņš vairs neiesaistījās, bet uzvaru solo finišā svinēja "BORA - hansgrohe" vienības vācu riteņbraucējs Emanuels Buhamns, kurš 172,4 kilometrus garās distances finišu sasniedza pēc četrām stundām 39 minūtēm un trim sekundēm.

Otrais bija "Lotto Soudal" vienības beļģu riteņbraucējs, kurš uzvarētājam zaudēja 16 sekundes, bet vēl trīs sekundes lēnāks bija Skujiņa komandas biedrs Bauke Molema no Nīderlandes.

Skujiņš uzvarētājām zaudēja vienu minūti un 32 sekundes, kas viņam deva 32.vietu. Bez Skujiņa piektdien startēja arī Viesturs Lukševics ("Amore&Vita-Prodir"), Māris Bogdanovičs un Aleksejs Saramotins (abi - "Interpro Cycling Academy"), kuri nefinišēja.

Skujiņš pērn tika kronētas par šī velobrauciena uzvarētāju.

Ceturtdien turpat Maljorkā Lukševics, Bogdanovičs un Saramotins iekļuva pirmajā simtā savās sezonas pirmajās sacensībās "Trofeo Ses Salines, Campos, Porreres, Felanitx" (UCI kat.1.1).

Maljorkas velobraucienu sērija turpināsies sestdien, kad gaidāmas "Trofeo de Tramuntana" (UCI kat.1.1) sacensības.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu