Sestdienas horoskops: 2. februāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Pīles Daugavā.
Pīles Daugavā. Foto: Evija Trifanova/LETA

Horoskops sestdienai, 2. februārim.

AUNS Neskrien ar pieri sienā, centies būt apdomīgāks un nedaudz savaldīgāks attiecībās ar tuviniekiem. Zvaigznes šodien iesaka laiku pavadīt mājās, nedaudz atpūtināt nervus no nemitīgās steigas.

VĒRSIS Pavadi dienu sabiedrībā, izbaudi kādu kultūras pasākumu vai arī pats iesaisties tāda radīšanā. Šis var būt zīmīgs brīdis ar pavārmākslu, restorānu biznesu un skatuves dzīvi saistītajiem Vēršiem.

DVĪŅI Līdz pēcpusdienai būsi noskaņots paveikt saimnieciskos darbus, uzkopt māju, veltīt laiku atvasītēm. Savukārt vakaram, visticamāk, būsi ieplānojis lustīgu atpūtu draugu, paziņu lokā.

VĒZIS Nešaubies par pieņemtajiem lēmumiem. Ja reiz ir uzstādīts mērķis, tad tiecies pēc tā un atmet neizlēmību! Attiecībās ar otro pusīti būsi kaislīgs. Pielūko, lai jūsu starpā neiezogas greizsirdība.

LAUVA Šodien vislabprātāk paslinkosi, cerot, ka partneris paveiks garlaicīgos mājas uzkopšanas darbus. Iespējams, ļausies sen tīkotas literatūras izpētei, smelsies interesantas filozofiskās atziņas.

JAUNAVA Esot mājās, tevi ātri var pārņemt drūms noskaņojums. Tāpēc zvaigznes iesaka doties apciemot vecākus, draugus. Ja vēlies, vari arīdzan pievērsties sportiskām aktivitātēm, piemēram, doties uz kalnu paslēpot.

SVARI Esi apdomīgāks ar tēriņiem, neļauj vaļu mirkļa iegribām, jo tās var jūtami patukšot tavu maciņu! Labāk velti laiku mērenām fiziskām aktivitātēm, atpūtai svaigā gaisā. Vakaru pavadi kopā ar otro pusīti.

SKORPIONS Nav izslēgts, diena paies, rūpējoties par ģimenes locekļu labsajūtu. Tu uzklausīsi tuviniekus, sniegsi viņiem vērtīgus padomus, morālu atbalstu. Par paša paveikto jutīsi gandarījumu.

STRĒLNIEKS Nedēļas gaitā būsi pamatīgi “izšāvies” un tagad vēlēsies atgūt iztērētos spēkus. Labs variants varētu būt romantiska divvientulība ar otro pusīti. Droši vari atļauties iemalkot ko stiprāku.

MEŽĀZIS Esi gana daudz strādājis, tagad ir vērts vairāk laika pavadīt kopā ar ģimeni. Dienas pirmajā pusē labāk sapratīsies ar atvasītēm, savukārt vakarā ātri vien radīsi kopīgu valodu ar laulāto.

ŪDENSVĪRS Visticamāk, saskarsies ar pārmaiņām mīlas frontē. Rēķinies, ka brīžiem kaislības var sist augstu vilni. Centies vairāk ieklausīties saprāta balsī, atturēties no mirkļa impulsiem.

ZIVIS Būsi ļoti emocionāls, viegli aizskarams. Nav izslēgts, ka mīļotais negribot pateiks ko nevietā, par ko uzmetīsi lūpu. Taču negācijas sevī ilgi neturēsi, ātri vien aizmirsīsi piedzīvoto. Šodien iespējami negaidīti viesi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu