"Penguins" treneris: Bļugers labi pārredz laukumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Maiks Salivans
Maiks Salivans Foto: AP/Scanpix

Latvijas hokejists Teodors Bļugers ir ļoti gudrs spēlētājs, uzskata Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Pitsburgas "Penguins" galvenais treneris Maiks Salivans.

Bļugers piektdien guva savus pirmos vārtus NHL, palīdzot "Penguins" komandai izcīnīt uzvaru.

"Viņš ir ļoti gudrs spēlētājs - labi pārredz laukumu un solīdi spēlē aizsardzībā. Domāju, ka Tedijs (Teodors) šodien aizvadīja lielisku spēli - ne tikai tamdēļ, ka guva vārtus," pēc mača sacīja Salivans.

Bļugera vārtu guvumā ar rezultatīvu piespēli atzīmējās 42 gadus vecais Mets Kalens.

"Viņš (Bļugers) ir spēlētājs, kuru varam izmantot gan centra, gan malējā uzbrucēja pozīcijā. Tas bija satriecošs vārtu guvums, visa maiņa nospēlēja ļoti labi - izdarīja spiedienu, cīnījās par ripu, deva enerģiju - tas ir tas, ko vēlamies no ceturtās maiņas," atzīmēja "Penguins" treneris.

Pašlaik 24 gadus vecais Bļugers savā karjerā NHL aizvadījis 2 spēles, guvis 1 vārtus, nopelnījis 2 soda minūtes un sakrājis pozitīvu lietderības koeficientu +2.

"Penguins" komanda Austrumu konferences turnīra tabulā 51 spēlē ar 62 punktiem ieņem 4. vietu.

Pitsburgas vienība nākamo maču aizvadīs naktī uz svētdienu (pēc Latvijas laika), izbraukumā tiekoties ar Toronto "Maple Leafs", kas kopvērtējumā ir par 1 punktu priekšā "Penguins" komandai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu