Brāļi Šici izcīna bronzu PK posmā kamaniņu braukšanā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Andris Šics un Juris Šics
Andris Šics un Juris Šics Foto: EPA/Scanpix

Brāļu Andra un Jura Šicu kamaniņu sporta divnieku ekipāža sestdien Altenbergas trasē izcīnīja bronzas medaļu Pasaules kausa septītajā posmā.

Tikmēr Kristens Putins/Imants Marcinkēvičs izcīnīja desmito vietu, bet Oskars Gudramovičs/Pēteris Kalniņš bija 15. pozīcijā 20 ekipāžu konkurencē.

Uzvaru posmā svinēja austrieši Tomass Šteiss/Lorencs Kollers, kuri otrās vietas ieguvējus Toni Egertu/Sašu Benekenu divu braucienu summā pārspēja par 0,043 sekundēm.

Šici uzvarētājiem zaudēja 0,386 sekundes. Braucienos latviešiem bija divas ceturtās vietas.

Savukārt Putins/Marcinkēvičs uzvarētājiem piekāpās ar 0,715 sekundēm, braucienos ieņemot divas desmitās vietas, kamēr Gudramovičs/Kalniņš bija 1,191 sekundi lēnāki par austriešiem, braucienos uzrādot 14. un 17. rezultātu.

Pasaules kausa kopvērtējumā līderi ar 810 punktiem ir Egerts/Benekens, kuriem ar 652 punktiem seko Šteiss/Kollers, bet trešo vietu ar 598 punktiem ieņem vācieši Tobaiss Vendls/Tobiass Arlts, kuri sestdien piedzīvoja neveiksmi un samierinājās ar 19.vietu. Savukārt Šici iekrājuši 521 punktu un ir uzreiz aiz goda pjedestāla, kamēr Putins/Marcinkēvičs ar 370 punktiem ir devītie.

Tikmēr Gudramovičs/Kalniņš, kuri nepiedalījās posmos Ziemeļamerikā, ieguvuši 182 punktus un ir 15. pozīcijā.

Vīriem pirmais brauciens būs plkst. 12.50, bet otrais sāksies plkst. 14.35. Sacensības tiešraidē translē kanāls "Best4Sport TV".

Pamatsacensībās vieta bija garantēta Ināram Kivleniekam, bet caur Nāciju kausu posmam kvalificējās arī Kristers Aparjods, Riks Kristens Rozītis un Artūrs Dārznieks.

Svētdien notiks sieviešu sacensības, kurā Latviju pārstāvēs Ulla Zirne, Elīza Cauce un Kendija Aparjode, kā arī būs komandu stafetē.

Pagājušajā nedēļā citā Vācijas trasē Vinterbergā notika pasaules čempionāts, kur gan Latvija nevienā disciplīnā pie medaļām pieaugušo konkurencē netika.

Šajā Pasaules kausa sezonā paredzēti deviņi posmi, sezonai noslēdzoties februāra izskaņā Sočos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu