Bļugers: Par vārtu gūšanu NHL sapņoju visu dzīvi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Teodors Bļugers
Teodors Bļugers Foto: AP/Scanpix

Teodors Bļugers visu dzīvi sapņojis par spēlēšanu un vārtu gūšanu Nacionālajā hokeja līgā (NHL), atzīst Latvijas hokejists.

Bļugers piektdien guva savus pirmos vārtus NHL, palīdzot "Penguins" komandai izcīnīt uzvaru.

"Tas bija lieliski. Esmu ļoti priecīgs un sajūsmināts. Viss notika visai ātri. Gūt vārtus ir forša sajūta. Par to biju sapņojis visu dzīvi," pēc mača sacīja Bļugers, kuram šī bija otrā spēle NHL spēlētāja karjerā.

Bļugera vārtu guvumā ar rezultatīvu piespēli atzīmējās 42 gadus vecais Mets Kalens, kuram Latvijas hokejists pauda pateicību.

"Ieguvu ripu pie zilās līnijas un ieraidīju to stūrī. Tur to dabūja Kalijs (Mets Kalens), kurš atspēlēja ripu man perfektā vietā. Slidoju tieši virsū ripai, izdarīju metienu un tas bija precīzs," precīzo metienu komentēja Bļugers.

Pašlaik 24 gadus vecais Bļugers savā karjerā NHL aizvadījis 2 spēles, guvis 1 vārtus, nopelnījis 2 soda minūtes un sakrājis pozitīvu lietderības koeficientu +2.

"Penguins" komanda Austrumu konferences turnīra tabulā 51 spēlē ar 62 punktiem ieņem 4. vietu.

Pitsburgas vienība nākamo maču aizvadīs naktī uz svētdienu (pēc Latvijas laika), izbraukumā tiekoties ar Toronto "Maple Leafs", kas kopvērtējumā ir par 1 punktu priekšā "Penguins" komandai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu