Viļņā aug degvielas cenas, Tallinā sarūk, bet Rīgā nemainās

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Degvielas uzpildes stacija "Circle K" Muitas ielā.
Degvielas uzpildes stacija "Circle K" Muitas ielā. Foto: Edijs Pālens/LETA

Pagājušajā darba nedēļā Baltijas valstu galvaspilsētās nav bijušas vienotas degvielas cenu tendences. Rīgā tās joprojām nav mainījušās, Tallinā – samazinājušās, bet Viļņā – augušas, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Dārgākais benzīns arī šajā nedēļā bija nopērkams Tallinā, kam sekoja Rīga, bet zemākā benzīna cena bija Viļņā. Arī augstākā cena dīzeļdegvielai bija Tallinā, bet zemākā cena - Viļņā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijās jau ceturto nedēļu pēc kārtas degvielas cenas bijušas stabilas. Arī šajā piektdienā gan litrs 95. markas benzīna, gan dīzeļdegvielas maksāja 1,194 eiro par litru.

Viļņā 95. markas benzīna cena "Circle K" degvielas uzpildes stacijās palielinājusies par 1,9% un bija 1,08 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena pakāpusies par 0,4% - līdz 1,064 eiro par litru.

Vienlaikus Tallinā gan 95. markas benzīna, gan dīdzeļdegvielas cena šonedēļ sarukusi par 0,8% - līdz attiecīgi 1,289 eiro un 1,319 eiro par litru.

» "Circle K": Degvielas cenu atšķirības Latvijā un Lietuvā skaidrojamas ar Lietuvas degvielas tirgotāju aso konkurenci

Autogāzes cena visās trijās Baltijas valstu galvaspilsētās arī šonedēļ nav piedzīvojusi svārstības. Rīgā tā joprojām maksā 0,605 eiro, Tallinā - 0,629 eiro, bet Viļņā - 0,493 eiro par litru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu