Gulbis Monpeljē turnīra pirmajā kārtā tiksies ar poli Hurkaču

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ernests Gulbis
Ernests Gulbis Foto: AP/Scanpix

Latvijas vīru tenisa pirmā rakete Ernests Gulbis Francijā gaidāmā Monpeljē "ATP World Tour 250" sērijas turnīra pirmajā kārtā tiksies ar poli Hubertu Hurkaču.

Gulbis ATP rangā ieņem 84.vietu, bet viņa pretinieks atrodams 73.pozīcijā.

Abiem tenisistiem šī būs pirmā savstarpējā spēle karjerā.

Sezonas pirmajā "Grand Slam" turnīrā - Austrālijas atklātajā čempionātā - 30 gadus vecais Gulbis cieta neveiksmi pirmajā kārtā. Tiesa, no turnīra viņš izstājās veselības problēmu dēļ, lai gan pirmo setu pret slaveno šveicieti Stanu Vavrinku bija uzvarējis.

Gulbim šis turnīrs jau vēsturiski nav bijis veiksmīgs, jo tikai divreiz viņš spējis pārvarēt pirmo kārtu. Šī gada sākumā latvietis aizkļuva līdz ceturtdaļfinālam Indijā notikušajās Punes "ATP World Tour 250" sērijas sacensībās.

Tikmēr 21 gadu vecais Hurkačs apstājās pirmajā kārtā gan Punē, gan Melburnā, bet pa vidu abiem turnīriem uzvarēja "Challenger" sacensībās Kanberā.

Otrajā kārtā šī mača uzvarētājs tiksies ar planētas 32.raketi Filipu Kolšreiberu no Vācijas vai ranga 90.numuru Radu Albotu no Moldovas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu