Igaunijā pēc pasažieru autobusa avārijas cilvēkus evakuē caur lūku

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Igaunijā avarējis pasažieru autobuss
Igaunijā avarējis pasažieru autobuss Foto: Elmo Riig / Sakala

Sestdien, 2. februārī, ap pulksten 13:20 Igaunijas dienvidos, Mornā, kas atrodas apmēram 37 kilometrus uz ziemeļiem no Rūjienas, uz sniegota ceļa avarēja pasažieru autobuss, kurā negadījuma brīdī atradās 13 cilvēki, ziņo portāls "Postimees".

Notikuma vietā ieradušies operatīvo dienestu darbinieki, kuri apgalvo, ka negadījuma brīdī autobusa braukšanas ātrums nebija liels, tāpēc neviens nav cietis.

Autobuss noslīdējis no ceļa un sasvēries uz sāniem tieši ar durvīm pret sniegu, tādēļ pasažieri no tā evakuēti caur griestu lūku.

Aptuveni stundas laikā uz notikuma vietu nosūtīts jauns autobuss, kas pasažierus nogādātu galamērķī. Līdz tam viņi gaidīja policijas mikroautobusā un glābšanas dienestu transportā.

Pasažieri, kas avārijas brīdī atradās autobusā, pastāstīja, ka viss notika ļoti strauji, un, kad autobuss noslīdēja no ceļa, sievietes kliegušas.

Dažiem sareiba galva un tālākie notikumi bijuši ļoti sirreāli, jo grūti bija aprast ar situāciju, kad autobuss ir stipri sasvēries.

Vispirms caur griestu lūku izkāpa šoferis, lai pēc tam piestiprinātu kāpnes un palīdzētu no tā izkļūt arī pārējiem.

Igaunijas atbildīgie dienesti norāda, ka laika apstākļi uz ceļiem pašlaik ir ļoti mainīgi, tādēļ auto braucējiem vajadzētu būt ļoti uzmanīgiem.

Fotogalerija: Igaunijā pēc pasažieru autobusa avārijas cilvēkus evakuē caur lūku

Video: Igaunijā pēc pasažieru autobusa avārijas cilvēkus evakuē caur lūku

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu