Kivičs nāk klajā ar jauniem paziņojumiem par Stendzenieku un Mūrnieci (25)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pašmāju mūziķis Andris Kivičs un māksliniece Liene Skulme sestdienas vakarā Facebook tiešraidē nāca klajā ar jauniem paziņojumiem gan par abu attiecībām, gan Lindu Mūrnieci un Ēriku Stendzenieku.

Kivičs sarunas laikā atklāja, ka viņam lielāka vērtība par ģimeni ir patiesība, tādēļ viņš neuzskata, ka ir rīkojies nepareizi, aizejot no ģimenes, jo visiem to godīgi apstiprinājis. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Liene Skulme ? (@lieneskulme) on

"Ģimenēs kā tādās Latvijā tur nav viss kārtībā. Normāli veči dzīvo ģimenēs, laiž pa kreisi, nesaka, ko domā. 80% vīriešu Latvijā laiž pa kreisi. Es negribu laist pa kreisi, neesmu Lienei vēl ne reizi melojis un negribu to darīt," teic Kivičs.

» Nelasiet, mēs nerakstīsim? "Love to Hate"* fenomens komentāros par Skulmi un Kiviču

Tāpat viņš vairākas reizes atkārtoja, ka Latvijā izšķirties nav vienkārši, savukārt Skulme noliedza komentāros pausto, ka pāris būtu lietojis grādīgos dzērienus: "Jūs esat normāli? Mēs nelietojam alkoholu!" 

Kivičs nevilcinājās aizstāvēties pret Ērika Stendzenieka pausto viedokli. "Kāpēc vispār Stendzenieks pievērš mums uzmanību? Man ir tikai viens skaidrojums - vai Stendzenieks ir gejs un es viņam patīku, vai viņš ir iemīlējies Lienē un klusībā vēlas būt ar viņu. Varbūt viņš ir iemīlējies arī Madarā. Ja es būtu Stendzenieks un man būtu tāds piķis, es atpūstos Maljorkā, ne jau ar dusmīgu seju komentētu Kiviču un Skulmi."

Pāris arī veltīja neglaimojošus vārdus Mūrnieces virzienā, sakot, ka viņa rīkojas divkosīgi un ir "jocīga", kā arī skaidroja savus izteikumus par kaušanos. "Es labi zinu, ja iedošu kādam pa purnu, tad sēdēšu. Skaidrs, ka nevienam pa purnu nedošu. Bet piesolīt dažreiz vajag."

Mākslinieks uzskata, ka "kārtīgu ģimeni nevar pat sašūpot, kur vēl izjaukt", tādēļ Liene neviena vīru neesot aizvīlusi.

"Svarīgāk kā dzīvot labi, ir dzīvot interesanti," rezumēja Kivičs.

Komentāri (25)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu