Svētdienas horoskops: 3. februāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Zvirbulis.
Zvirbulis. Foto: Paula Čurkste/LETA

Horoskops svētdienai, 3. februārim.

AUNS Attiecības ar otro pusīti būs atkarīgas no tā, vai spēsi sabalansēt savas un partnera vēlmes. Ja kļūsi egoistisks, no strīdiem būs grūti izvairīties. Šodien vēlams atturēties no grādīgajiem dzērieniem.

VĒRSIS Būsi ļoti uzmanīgs pret laulāto, centīsies sagādāt viņam kādu patīkamu pārsteigumu. Savukārt saskarsmē ar atvasītēm tieksies pēc lielākas kārtības, stingrības. Šī diena piemērota lielākiem iepirkumiem.

DVĪŅI Tavi enerģijas krājumi būs gandrīz neizsmeļami. Arī šodien būsi gatavs aktīvi izklaidēties, būt sabiedrības uzmanības centrā, uzjautrināt apkārtējos. Kāds var iemantot slepenu pielūdzēju.

VĒZIS Alksi pēc jautrības, radošu cilvēku kompānijas, bezrūpīgas noskaņas. Izlēmīgākie zīmes pārstāvji daudz nefilozofēs un dosies ārpus mājas, meklēt kārotās lietas. Zvaigznes iesaka būt rāmākam, baudot dzīvi.

LAUVA Vēlams atturēties no tālākiem braucieniem, ilgas atrašanās pie auto stūres, jo var uznākt izklaidība. Labāk pavadi laiku, vienkārši gulšņājot, skatoties savus iecienītākos seriālus.

JAUNAVA Nekļūsti pārāk strikts, prasīgs pret sevi. Labāk ļaujies atpūtas mirkļiem kopā ar mīļoto un aizmirsti par ikdienas rūpēm. Iespējams, partnerim radīsies oriģinālas idejas, kā pavadīt brīvdienu, tad paļaujies uz viņa gaumi, ieteikumiem.

SVARI Astroloģiskais stāvoklis piemērots atpūtai mājās. Izrunājies ar mīļoto, sakārto savas domas, velti laiku iekšējā līdzsvara atgūšanai ar meditācijas palīdzību. Vakars var paiet romantiskās noskaņās.

SKORPIONS Partneris ar savu emocionālo rīcību var nedaudz pārsteigt tevi. Iespējams, mīļotais cilvēks nebūs tai labākajā omā, tā ka esi saprotošs. Varbūt šoreiz izvēlieties katrs savu izklaides programmu.

STRĒLNIEKS Neskoposies ar naudu izklaidei, jautrai laika pavadīšanai. Šis mirklis ir kā radīts, lai būtu cilvēkos, meklētu piedzīvojumus. Nav izslēgts, radīsies jaunas romantiskas iepazīšanās iespējas.

MEŽĀZIS Garastāvoklis būs kā radīts, lai uzņemtu ciemiņus vai arī pats dotos viesos. Ja pēdējā laikā ir radušās kādas nesaskaņas ar ģimenes locekļiem, tad tagad noteikti vari mēģināt tās atrisināt.

ŪDENSVĪRS Ja tavs darbs ir saistīts ar radošām lietām, nav izslēgts, ka dienu pavadīsi, aktīvi strādājot. Tu spēsi lieliski uzrunāt apkārtesošos, veicināt interesi par savu personību, radīt sajūsmu, atzinību.

ZIVIS Necenties pierunāt mājiniekus sekot taviem brīvdienu plāniem, labāk ļauj, lai tuvinieki paši nolemj, kā vēlas atpūsties. Kāds Zivju zīmes pārstāvis var sajust pastiprinātu interesi par ezoteriskām lietām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu