Bļugers gūst vārtus otro NHL spēli pēc kārtas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Teodors Bļugers
Teodors Bļugers Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas hokejists Teodors Bļugers otro spēli pēc kārtas guvis vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārajā čempionātā.

Bļugera pārstāvētā Pitsburgas "Penguins" sestdien izbraukumā ar rezultātu 2:3 (2:1, 0:2, 0:0) piekāpās Toronto "Maple Leafs".

Pirmā perioda vidū NHL zvaigzne Sidnijs Krosbijs guva vārtus skaitliskajā vairākumā un izvirzīja "Penguins" komandu 1:0 vadībā. Kanādas hokejistam tas bija 23. precīzais metiens šosezon.

Trīs minūtes vēlāk vārtus guva Bļugers, kuram tas ir karjeras otrais precīzais metiens NHL. Līdz ar to Latvijas hokejists dubultoja "Penguins" komandas pārsvaru šajā mačā. 

Spēles turpinājumā iniciatīvu pārņēma "Maple Leafs" hokejisti. Pirmā perioda beigās vārtus guva Ostons Metjūss, kuram tas bija 23. precīzais metiens šosezon.

Savukārt otrajā trešdaļā precīzi meta arī Treviss Dermots un Zeks Haimans, atnesot "Maple Leafs" komandai uzvaru šajā spēlē.

Pašlaik 24 gadus vecais Bļugers šajā mačā laukumā pavadīja 9 minūtes un 8 sekundes (1 minūtes un 22 sekundes skaitliskajā mazākumā). 

Latvijas hokejists izpildīja 2 metienus pa pretinieku vārtiem un spēli pabeidza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Bļugers aizvadījis 3 spēles NHL, guvis 2 vārtus, nopelnījis 2 soda minūtes, izpildījis 3 metienus pa pretinieku vārtiem un sakrājis pozitīvu lietderības koeficientu +3.

"Penguins" komanda ar Latvijas hokejistu sastāvā uzvarējusi 2 no 3 pēdējiem mačiem.

Austrumu konferences turnīra tabulā "Penguins" ar 62 punktiem 52 spēlēs ieņem 5. vietu, bet "Maple Leafs" ir 3 punktus priekšā un ierindojas 3. pozīcijā.

Tikmēr Rūdolfa Balcera pārstāvētā Otavas "Senators" patlaban ir Austrumu konferences un visa NHL kopvērtējuma pēdējā vietā ar 43 punktiem 52 mačos.

Savukārt Zemgus Girgensons un Bufalo "Sabres" ar 56 punktiem 51 spēlē ierindojas 10. pozīcijā Austrumos.

NHL kopvērtējumā un Austrumu konferencē pārliecinošā līderpozīcijā atrodas Tampabejas "Lightning" ar 80 punktiem 52 mačos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu