Kurucs un "Nets" komanda aizvada neveiksmīgu spēli NBA čempionātā

TVNET Sports
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rodions Kurucs cenšas bloķēt metienu
Rodions Kurucs cenšas bloķēt metienu Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas basketbolistam Rodionam Kurucam sestdien nesekmējās ar precizitāti metienos, turklāt viņa komanda Bruklinas "Nets" piedzīvoja zaudējumu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā.

"Nets" izbraukumā ar rezultātu 89:102 (21:26, 27:18, 22:34, 19:24) piekāpās Orlando "Magic".

Kurucs laukumā pavadīja 20 minūtes, kuru laikā izdevās gūt 5 punktus - trāpīts 1 no 9 divpunktu metieniem un 1 no 3 tālmetieniem.

Latvijas basketbolista rēķinā arī 7 izcīnītas atlēkušās bumbas, 1 bloķēts metiens, 2 kļūdas, 1 piezīme un negatīvs +/- rādītājs -12.

"Nets" rindās rezultatīvākais ar 23 punktiem bija D'Endželo Rasels, kurš 17. februārī gaidāmajā NBA Visu zvaigžņu spēlē aizstās traumu guvušo Viktoru Oladipo no Indiānas "Pacers".

"Magic" sastāvā ar iespaidīgu sniegumu izcēlās Melnkalnes basketbolists Nikola Vučevičs, kurš iemeta 24 punktus, izcīnīja 12 atlēkušās bumbas, veica 4 rezultatīvas piespēles un bloķēja 3 metienus.

Arī Vučevičs iekļauts NBA Visu zvaigžņu spēles Austrumu konferences komandā.

Puslaika pārtraukumā "Nets" devās ar 4 punktu vadību, taču pēc 3 ceturtdaļām Bruklina jau bija iedzinējos ar 70:78.

"Nets" komanda vāji nospēlēja 4. ceturtdaļā, trāpot tikai 7 no 24 metieniem (2 no 12 tālmetieniem), tādējādi neatstājot sev cerības pacīnīties par uzvaru šajā mačā, kurā Bruklinas vienība kopumā pieļāva 19 kļūdas.

Ar 28 uzvarām un 26 zaudējumiem "Nets" komanda patlaban atrodas 6. vietā Austrumu konferences kopvērtējumā.

"Magic" ar bilanci 22-31 ierindojas 11. pozīcijā Austrumos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu