Bertāns palīdz "Spurs" komandai uzvarēt NBA mačā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Dāvis Bertāns
Dāvis Bertāns Foto: AFP/SCANPIX

Latviešu basketbolists Dāvis Bertāns sestdien iemeta piecus punktus, kas palīdzēja viņa pārstāvētajai Sanantonio "Spurs" komandai Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā savā laukumā ar 113:108 (35:24, 28:26, 31:28, 19:30) uzvarēt Ņūorleānas "Pelicans".

"Spurs" vienībai šī bija piektā uzvara pēc kārtas.

Bertāns šajā mačā laukumā pavadīja 19 minūtes, kuru laikā trāpīja divus no trim divpunktu metieniem un vienu no diviem "sodiņiem", taču visi trīs trejači lidoja grozam secen.

Vēl Latvijas basketbolista kontā piecas atlēkušās bumbas, divas rezultatīvas piespēles, viena kļūda un viena piezīme.

"Spurs" labā Lamarkuss Oldridžs izcēlās ar 25 punktiem un 14 atlēkušajām bumbām, kamēr pa 17 punktiem pievienoja Rūdijs Gejs un Marko Belinelli.

Tikmēr "Pelicans" komandu no zaudējuma neglāba Frenka Džeksona 25 punkti, bet 15 punktus iemeta Džrū Holidejs un Īans Klārks.

"Spurs" šajā spēlē guva pārliecinošu uzvaru. Komandas pārsvars kļuva lielāks pakāpeniski, bet noslēdzošajā ceturksnī tas pārsniedza 20 punktus. Lai arī pašās beigās "Pelicans" parūpējās par intrigu un pēc izrāviena pietuvojās līdz 108:111, noķert konkurentus viesiem neizdevās.

"Spurs" ar 32 uzvarām 54 spēlēs Rietumu konferences kopvērtējumā ieņem piekto vietu, kamēr "Pelicans" ar 23 panākumiem 53 cīņās ir 13.pozīcijā.

Nākamo spēli "Spurs" aizvadīs pirmdien, kad viesosies pie Sakramento "Kings".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu