Sociālo tīklu lietotājus aizkustina autobusa šofera rīcība, palīdzot mazai meitenei (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Aculiecinieka foto/facebook.com/janis.knipsis

Ne vienmēr sociālo tīklu lietotāji dalās tikai ar neveiksmīgām pieredzēm un situācijām. Šoreiz kāda Rīga-Madona autobusa vadītāja rīcība izpelnījusies virtuālu atzinību un labus vārdus no apkārtējiem. 

"Iepriekš nekad neesmu izmantojis sociālos tīklus, lai, kā tas tagad ir moderni, paustu savu viedokli un emocijas par apkārt notiekošo. Taču pašlaik, braucot satiksmes autobusā Rīga-Madona, mani dziļi aizkustināja autobusa vadītāja rīcība," raksta Jānis.  

"Man pēkšņi likās, ka dzirdu klusām raudam bērnu. Tā izrādijās maza meitene-skolniece, kas aizgulējusies un palaidusi garām savu pieturu.

Mana pirmā doma bija kļūt par autobusa varoni un šai meitenei palīdzēt, taču uz sitienu, līdzīgi kā droši vien pārējiem pasažieriem, nekāds ātrs un sakarīgs risinājums prātā nenāca," atzīstas jaunais vīrietis. 

Tai pat laikā šoferis ļoti cilvēcīgā veidā aicinājis meiteni neuztraukties un visādi citādi centies nomierināt. "Solīja, ka izdomās, kā šo problēmu atrisināt. Un izdomāja arī...

Viņš sazinājās ar pretīm braucošo autobusa šoferi, sarunāja konkrētā pieturā apstāšanos, pats personīgi, autobusam stāvot, meiteni pavadīju uz pieturu un sagaidīja pretīm braucošo autobusu," atklāj notikušā aculiecinieks. 

Tāpat vīrietis atzīstas, ka parasti viņu kaitina tie cilvēki, kas lidmašīnas plaudē pēc katras nosēšanās. "Taču šoreiz mani kaitināja tas, ka neviens, mani ieskaitot, nevarēja izdarīt šoferim pienākošos cieņu un, viņam iekāpjot atpakaļ autobusā, applaudēt."

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu