Timmas un Strēlnieka pārstāvētā "Olympiakos" uzvar Freimaņa "Ifaistos"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Jānis Timma
Jānis Timma Foto: EPA/Scanpix

Pie uzvaras Grieķijas čempionāta mačā svētdien tika Latvijas basketbolistu Jāņa Strēlnieka un Jāņa Timmas pārstāvētā Pirejas "Olympiakos", kas izbraukumā ar rezultātu 73:53 (33:26, 29:26, 28:22, 14:10) pārspēja cita latvieša Rolanda Freimaņa pārstāvēto Lemnosas "Ifaistos".

No Latvijas basketbolistiem rezultatīvākais šajā mačā bija Timma, kurš 21 minūtes un 39 sekunžu laikā iemeta 11 punktus. Viņš grozā raidīja divus no trim divpunktu metieniem, divus no pieciem trīspunktniekiem un vienu no diviem "sodiņiem".

Vēl latvieša kontā četras atlēkušās bumbas, viena pārtverta bumba un divas piezīmes.

Savukārt Strēlnieks nospēlētajās 17 minūtēs un 20 sekundēs iemeta trīs punktus, realizēdams vienu no diviem trejačiem. Viņa rēķinā arī viena atlēkusī bumba un divas piezīmes.

Tikmēr pretinieku komandā Freimanis 21 minūtē un 33 sekundēs guva divus punktus. Viņš mērķī raidīja vienīgo metienu divu punktu vērtē, kamēr visi trīs trīspunktnieki lidoja grozam secen.

Vēl viņš atzīmējās ar četrām atlēkušajām bumbām, divām kļūdām, divām piezīmēm un vienu izprovocētu noteikumu pārkāpumu.

"Olympiakos" sastāvā rezultatīvākais ar 19 punktiem bija Zeks Lidejs.

Grieķijas čempionāta kopvērtējuma vadībā ar 14 uzvarām 14 spēlēs atrodas Atēnu "Panathinaikos Opap", kam ar 15 panākumiem 16 mačos seko Pirejas "Olympiakos" komanda. S

avukārt Lemnosas "Ifaistos" ar astoņām uzvarām 16 spēlēs atrodas astotajā vietā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu