Braukšanas apstākļi šorīt apgrūtināti teju visā Latvijā (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Braukšanas apstākļi pa valsts un reģionālās nozīmes autoceļiem sniega un apledojuma dēļ šorīt ir apgrūtināti visā Latvijā, izņemot Kurzemes rietumus un Daugavpils apkārtni, liecina VAS "Latvijas valsts ceļi" apkopotā operatīvā informācija.

Uz slidenajiem un sniegotajiem ceļu posmiem strādā VAS "Latvijas autoceļu uzturētājs" ziemas dienesta tehnikas vienības.

Autovadītāji tiek aicināti izvēlēties ceļu segumam un stāvoklim atbilstošu braukšanas ātrumu, distanci un stilu, kā arī neaizmirst, ka ceļa stāvoklis var mainīties ļoti strauji.

Kā liecina meteoroloģiskā informācija, šorīt lielākajā daļā Zemgales un Vidzemes mēreni līdz stipri snieg, bet Kurzemē tikpat kā nav nokrišņu. Mazāk nokrišņu ir arī Latgalē, kur līst un krīt slapjš sniegs.

Foto: Sniegots rīts galvaspilsētā

Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs prognozē, ka šodien Latvijā daudzviet ilgstoši snigs, vietām valsts centrālajos un austrumu novados sniega segas pieaugums sasniegs pat 15 centimetrus.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu