Kivičs skarbā paziņojumā Madarai atspēko baumas, ka Skulme nozagusi viņas džemperi (15)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Brīvdienās par vienu no sociālo tīklu lietotāju apspriestākajiem notikumiem kļuva Madaras Kivičas mājiens pie mūziķa un viņas divu meitu tēva Andra Kiviča fotogrāfijas, kurā viņš pozē ar Lieni Skulmi, ka Liene nočiepusi viņas džemperi. Kivičs gan šādu kritiku necieta un pats publicēja paziņojumu Madarai. 

Viss sākās ar to, ka Kivičs Facebook profilā ievietoja fotogrāfiju, kurā ar Lieni pozē ļoti līdzīgos džemperos. Taču cilvēkus neilgi pēc tam pārsteidza Madaras komentārs pie publiskotā kadra.

"Un es domāju, kur palika mūsu ģimenes džemperīši. ”Kruta”," vēstīja Madara. 

Komentārs nekavējoties izraisīja īstu diskusiju vētru, cilvēkiem pārmetot Skulmei Madaras apģērbu zagšanu. Kivičs, kā allaž, metās aizstāvēt savu mīļoto, veltot visai skarbu paziņojumu savu bērnu mātei, apgalvojot, ka savu un Madaras džemperi viņš pirka vasarā Londonā, taču Lienei to iegādājies pirms divām nedēļām Berlīnē. 

"Madara, es nezinu, kur tu esi pad***usi savu jaku, paprasi savam jaunajam draugam, savam mīļākajam, kā viņu nosaukt, Edvardam, lai viņš tev nopērk vietā," video apgalvoja mūziķis.

Arī pie video pievienotais apraksts bija visai skarbs: "Liene nevalkā manas bijušās sievas drēbes, jo viņai ir pašai savas drēbes! Man arī patīk doma, ka es varētu bijušās sievas drēbes vilkt mugurā Lienei, kura, pirmkārt, ir “sīka”, salīdzinot ar lielo Madaru, tad kopā ar Lieni fotografēties un likt bildes feisītī… WTF?"

Neilgi pēc video paziņojuma to komentēja arī pati Madara: "Humoriņš. Paldies! Žēl gan, ka kāds neuztvēra ideju par to, ka jaciņas tika IT KĀ speciāli piemeklētas mūsu ģimenītei vasarā Londonā, piedomāts arī par meitiņām. Tāds ģimenisks un vienojošs "outfit" (apģērbs red. piez.). Tad jau ko tik pieticīgi, vajadzētu visiem un visām šādus kopīgos "outfit", visi taču viena liela ģimene. Varbūt kāds no maniem miljons mīļākajiem vēl varētu "piemest" naudiņu!" rakstīja Madara.

Tiesa, drīz vien Madaras komentārs tika dzēsts, kā arī pats mūziķa video no Facebook tika izņemts. 

Komentāri (15)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu