Sajūsmu izraisa interesantais Danas Reiznieces-Ozolas video ieteikums, kā cīnīties ar gripu (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Aizvadītajā nedēļā Latvijā reģistrēta plaša gripas izplatība, tādēļ bijusī finanšu ministre, Saeimas deputāte Dana Reizniece-Ozola savos sociālajos tīklos publiskoja video ieteikumu cilvēkiem, kā cīnīties ar bīstamo slimību, tam nekavējoties izpelnoties sajūsmu interneta lietotāju vidū. 

"Vecmāmiņas ierocis vīrusu laikā - kadiķa dūmi. Var arī vienkārši pakūpināt mājā gaisa attīrīšanai un patīkamam aromātam. Protams, rokas jāmazgā un istabas jāvēdina. NB! Ar sērkociņiem uzmanīgi!" pie kadriem, kuros Reizniece-Ozola aizkūpina kadiķi un cītīgi ieelpo tā dūmus, rakstīja eksministre. 

Komentāros viņa atzina, ka apdullināties ar dūmiem nevarot, taču tie kož degunā un kaklā. Tāpat viņa atzina, ka šī metode palīdzot labāk par ķiploku.

Video nekavējoties izpelnījās lielu "patīk" sirsniņu un komentāru vētru, cilvēkiem priecājoties un jokojot par interesanto ieteikumu. 

"Forši! Atgriežamies pie sentēvu metodēm!", "Labi ka mājās nav dūmu detektora!", "Šitā tak var saindēties!", "Mūsdienās ir izdomāta vakcīna. Nenoliegsim zinātni un medicīnu" - Šie bija tikai daži no publicētajiem komentāriem.

Video komentēja arī Saeimas deputāts Raivis Dzintars, kurš padalījās ar savu "veselības recepti".

"Bišu maize no rītiem, kadiķis pēc atgriešanās no darba un adatu paklājiņš pirms gulētiešanas. Pieķert kādu vīrusu parasti sanācis tieši tad, kad izlaists. Un ņem vērā, ka to Tev apliecina gan pozīcijas, gan opozīcijas pārstāvji," rakstīja Dzintars. 

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu