"Supernovas" producente publiski saiet ragos ar Lauri Reiniku un Martu Kukarani (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

26. janvārī konkursā "Supernova" sākās cīņa par ceļazīmi uz Eirovīzijas dziesmu konkursu, kas turpinājās 2. februārī. Lai arī skatītāji tika aicināti balsot par saviem favorītiem, daudzi tā vietā izvēlējās TV ekrānā notiekošo aktīvi komentēt sociālajos tīklos - tostarp mūziķi Lauris Reiniks un Marta Kukarane.

Pirmā "Supernova" pusfināla laikā Reiniks izlēma savu viedokli par konkursu paust Twitter: "Es valdos, lai neko nerakstītu."

Šāds komentārs gan neapmierināja "Supernovas" producenti Ilzi Jansoni, kura paziņoja, ka Reiniku saprot.

"Man tā ir katru reizi, kad ekrānā ieraugu Tevi!" norādīja producente. Reiniks gan izlēma tālākās diskusijās neiesaistīties, norādot, ka viņam par Ilzi šādas sajūtas neesot. 

Savu viedokli par konkursu izteica arī dziedātāja un tekstu autore Marta Kukarane:

"Teikšu godīgi - sūdīgs teātris ir sūdīgāk nekā tad, kad teātra nav vispār. Vai nevarētu dziesmas vienkārši pieteikt bez ākstīšanās? Jo citādi nevar saprast, kādai vecuma grupai tie dialogi domāti," rakstīja mūziķe. 

Arī Kukaranei Jansone atbildi parādā nepalika: "Prieks dzirdēt no dāmas, kura vairākas reizes pati nobijusies mēģināt rakstīt televīzijai dialogus, bet citu darbu kritizēt nevilcinās nekad!"

Kukarane gan uz sev veltīto kritiku neklusēja: "llze, es tāpēc nerakstu dialogus, jo saprotu, ka nevaru to forši izdarīt (atteicu tieši vienu reizi). Tāpēc jautāju, kāpēc obligāti vajag izlobīt jokus, ja nevar. Bet gaumes dažādas, esmu tāds pats "komentētājs" kā pārējie."

Par aso vārdu apmaiņu iesmēja “Draugiem Group” runasvīrs Jānis Palkavnieks, sakot, ka pēc šī nekas cilts neatliek, kā Ilzei Jansonei nākamreiz aicināt Lauri Reiniku vadīt "Supernovas" atlasi un žūriju, savukārt Martai Kukaranei rakstīt vadītāju dialogus.

Kukaranei gan joki prātā nebija, sakot, ka viņai kritiku personīgi nācies uzklausīt daudzus gadus, turklāt ar to jārēķinoties visiem, kas kaut ko nodod publiskai vērtēšanai. "Nesaprotu saasinātu reakciju, it sevišķi rūdītu TV cilvēku. Jāpaņem tas, kas der, jāizmet tas, kas neder."

Bez dzēlīgas piezīmes "Supernovas" otrajā pusfinālā neiztika Reiniks, kurš rakstīja, ka ļoti domās, pirms kaut ko rakstīs par "Supernovu":

Kā ziņots, katrā konkursa “Supernova 2019” pusfinālā startē astoņi dalībnieki, un iespēju sacensties finālā 16. februārī iegūst puse dalībnieku jeb četri no katra pusfināla. Skatītāji un žūrija lēma, ka “Supernovas” finālā nonāks Samanta Tīna, Edgars Kreilis, Aivo Oskis, grupa "Laime Pilnīga", Markus Riva, kā arī grupas "Double Faced Eels", "Carousel" un "Dziļi Violets feat. Kozmens".

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu