Andris Kivičs un Liene Skulme sarīko skarbu konfliktu ar divām žurnālistēm un Mūrnieces meitu (31)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Mūziķis Andris Kivičs ar mīļoto Lieni Skulmi pēdējā laikā arvien biežāk iesaistās asās diskusijās ar ikvienu savu nelabvēli. Šoreiz skandāla epicentrā ir nonākušas žurnālistes Baiba Strautmane un Anita Daukšte, kā arī Lindas Mūrnieces meita Helēna, kuras ar Kiviču un viņa mīļoto iesaistījušās plašā sarunā. 

Nesen Kivičs veltīja skarbus vārdus kādreizējai iekšlietu ministrei un viesnīcas "Hotel Roma" vadītājai Lindai Mūrniecei, kura atzina, ka mūziķa rīcība nav vīrišķīga. Mūrniecei atbildēja Daukšte: "Kivičs nolaidās ne vien zemāk par grīdlīsti, bet iekārtojās zem tās. Saspringuma nebija. "Prasmīgā sieviete" palīdzēja."

Uz apvainojumu nekavējoties reaģēja Kivičs, neļaujot sevi publiski apvainot: "Kā tu vari būt tāda miskaste, es nesaprotu. Es redzu problēmas nesakārtotā dzimumdzīvē. Apmierināta sieviete nevar būt tāda indes pudele un čūska. Un Lienei tu kurpes neesi cienīga sašņorēt."

Aizstāvēt žurnālisti metās Mūrniece, rakstot, ka atvainojas Daukštei "tā lupatas vietā", uz ko žurnāliste vien noteica, ka "normāls vīrietis nekad tādus vārdus sievietēm neveltītu".

Kiviča skarbo izteikumu komentēja arī Strautmane: "Mīļās meitenes... Onkulim piemetusies akūta 40-gadnieka krīze; kā zināms, to raksturo tieksme pamest veco sievu un uzskatīt, ka dzīves jēga ir sekss... Kad ''jaunā'' draudzene sapratīs, ka ''vecās'' sievas džemperītis laimi nenes, tad paskatīsimies!"

Uz Strautmanes teikto reaģēja gan Kivičs, gan pati Skulme, kura iesaistījās ar sievieti diskusijās: 

"Neklusēšu. Visiem ir tiesības izteikt viedokli, bet aizskart gan ne. Nevienai no Jums neesmu pateikusi to, ko Jūs atļaujaties, dāmas. Kā var apgalvot to, ko Jūs nezināt, tik pieņemat? Jūs nezināt pat 100. daļu patiesības, tāpēc lūgums neaiztikt mūs un neiejusties Dieva vietā," rakstīja Skulme. 

Viņai uzreiz atbildēja Strautmane, kura bilda, ka Kivičs "norāda uz tādu uzvedību, kas nepiestāvot politiķim/māksliniekam/tēvam/vīrietim" un "reducē uz prastu seksismu un rupjību".

Kivičs gan diskusijās ar žurnālisti neiesaistījās, vien paziņoja, ka Strautmane ir "vēl viena nelaimīga, neirotiska sieviete, kura nezina, ka cilvēkiem bez seksa ir arī jūtas, rūpes vienam par otru, mīļums un vēlme otram dot vairāk, nevis ņemt".

Visās diskusijās ik pa laikam iesaistījās arī Mūrnieces meita Helēna, kura paziņoja, ka Kivičam viss nav kārtībā intīmajā dzīvē, tā kā viņš tik daudz par to visur runājot. Uz to mūziķis paziņoja, ka Helēna ir "debīla kvadrātā", apgalvojot, ka viņam sekss ar Skulmi ir daudz un labs.

"Lienei ir 4 izglītības un viņa lieliski gatavo. ES ĒDU!!!" paziņoja Kivičs, Helēnai atjokojot, ka "var redzēt, ka viņš ēd". 

Pēc savstarpējiem apvainojumiem Helēna atklāja, ka Kivičs viņu ir nobloķējis. 

Komentāri (31)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu