Gobzems noskaņots virzīties uz "jauna veidojuma" dibināšanu un varas pārņemšanu valstī (14)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Saeimas deputāts Aldis Gobzems pirms Saeimas sēdes.
Saeimas deputāts Aldis Gobzems pirms Saeimas sēdes. Foto: Zane Bitere/LETA

Pēc izslēgšanas no partijas "KPV LV" politiķis Aldis Gobzems ir noskaņots laika gaitā dibināt "jaunu veidojumu".

Politiķis žurnālistiem atturējās komentēt, vai "jaunais veidojums" būs politiskā partija. Dalībai tajā pievienošoties arī "kādi biedri" no "KPV LV", apgalvoja Gobzems. Viņš prognozēja, ka no "KPV LV" izstāsies daļa biedru.

Gobzems norādīja, ka nepārsūdzēs valdes pieņemto lēmumu par viņa izslēgšanu no partijas.

Šis lēmums Gobzemam došot iespēju "sagrupēt spēkus un likumīgā ceļā laika gaitā pārņemt varu valstī", paziņoja politiķis. Viņš esot saņēmis atbalsta vēstules, un aicināja cilvēkus nesašļukt, jo ir pazaudēts tikai viens "kariņš, nevis viss karš". Salīdzinot ar basketbola spēli, pašlaik vēl neesot aizvadīta pat pirmā ceturtdaļa.

Politiķis akcentēja, ka tagad neorganizē "jaunā veidojuma" tapšanu, jo process būšot "patiesāks", ja paši cilvēki uzņemsies iniciatīvu rīkoties.

Gobzems uzskata, ka viņa izslēgšana no partijas ir "aizmugurisks lēmums", kas esot pieņemts politiķa Artusa Kaimiņa (KPV LV) interesēs. Politiķis pauda, ka pēdējā laika notikumi liecinot, ka Kaimiņš ir "paņemts aiz kādas ķermeņa daļas un, iespējams, ka tieši ciešais [Šveices advokāta Rūdolfa] Meroni tvēriens liek rīkoties pretēji "KPV LV" ideāliem".

Gobzems apliecināja, ka turpinās strādāt "KPV LV" Saeimas frakcijā.

Kā ziņots, "KPV LV" valde šodien nolēma izslēgt no partijas Gobzemu. Partijas dibinātājs Kaimiņš bija rosinājis politiskā spēka valdi lemt par Gobzema izslēgšanu.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu