Igaunijas premjera lidmašīna sniega dēļ nevar nosēsties Rīgas lidostā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Sniegputeņa dēļ Rīgā nevarēja nosēsties Igaunijas premjerministra Jiri Ratasa un viņa delegācijas lidmašīna, kurai nācās gaisā apgriezties un doties atpakaļ uz Tallinu, ziņo portāls "Postimees".

Ratass bija ceļā uz Baltijas Ministru padomes premjerministru sanāksmi Rīgas Biržā. 

"Šogad Baltijas Ministru padomes darbu vada Latvija, un tās prioritātes ir drošības stiprināšana, reģionālās sadarbības ceļu un līdzekļu attīstīšana, kā arī kopīgo interešu aizstāvēšana Eiropas Savienībā. Šīs prioritātes mums visiem ir vienlīdz svarīgas.

Ļoti žēl, ka man šodien neizdevās tikties ar Latvijas un Lietuvas premjerministriem, lai apspriestu šos tematus. Atvainojos saviem kolēģiem. Ar Latvijas premjerministru mēs varēsim apmainīties viedokļiem jau šo piektdien Stenboka namā [Igaunijā]," paziņoja Ratass.

Baltijas Ministru padomes sanāksmē Ratasu aizvietos Igaunijas vēstnieks Latvijā Arti Hilpuss.

Kā ziņoja aģentūra LETA, dienas pirmajā pusē kavējās vairāki izlidojošie un ielidojošie reisi. Lidostā minēja, ka pirmdienas rītā lidlauka skrejceļš bija jātīra, bet lidmašīnas bija jāapstrādā ar pretapledošanas reaģentu, un pašreiz šie darbi ir pabeigti. Ņemot vērā, ka ir pārstājis snigt, nav iemesla domāt, ka izlidojošie reisi varētu kavēties arī dienas atlikušajā daļā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu