Madrides "Real" pietuvojas Spānijas čempionāta labāko divniekam

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Madrides "Real" futbolisti priecājas par uzvaru.
Madrides "Real" futbolisti priecājas par uzvaru. Foto: fifa.com

Madrides "Real" pēc konkurentu neveiksmēm svētdien pietuvojās vadošajam divniekam Spānijas futbola čempionāta kopvērtējumā.

Madrides komandas futbolisti svētdien savā laukumā ar rezultātu 3:0 (1:0) apspēlēja "Alaves".

"Real" labā ar precīziem sitieniem izcēlās Karims Benzemā, Vinisiuss Žuniors un Mariano Diass, kurš laukumā nāca uz maiņu.

"Mēs cīnīsimies par visiem tituliem līdz pat beigām," pauda "Real" galvenais treneris Santjago Solari. "Šajā mačā mūsu komanda bija ļoti izsalkusi, lai samazinātu atpalicību no konkurentiem."

Zīmīgi, ka šī ir tikai pirmā reize šosezon, kad Madrides "Real" ir vienīgā no vadošā trijnieka, kas guvusi uzvaru.

Punktus sestdien tikmēr zaudēja kopvērtējuma līdere "Barcelona", kas savā laukumā nospēlēja 2:2 (1:2) ar "Valencia".

Barselonas klubs pirmajā puslaikā pamanījās nonākt iedzinējos ar 0:2, tomēr divi Lionela Mesi vārti ļāva komandai atspēlēties un vismaz tikt pie punkta.

Citviet zaudējumu svētdien cieta Madrides "Atletico", kas izbraukumā ar 0:1 (0:0) piekāpās Seviljas "Real Betis". Vienīgos vārtus ar 11 metru soda sitiena palīdzību šajā mačā guva Serhio Kanaless.

Vēl starp vadošajām komandām esošā "Sevilla" sestdien viesos ar 0:1 (0:1) piekāpās Vigo "Celta" futbolistiem.

Spānijas čempionāta kopvērtējuma vadībā ar 50 punktiem 22 spēlēs atrodas "Barcelona", kas par sešiem punktiem apsteidz Madrides "Atletico". Trešā ar 42 punktiem ir Madrides "Real", bet pirmo četrinieku ar 36 punktiem noslēdz "Sevilla".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu