Mourinju veiks simbolisko iemetienu pirms KHL spēles starp Hārtlija "Avangard" un SKA

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Žuzē Mourinju
Žuzē Mourinju Foto: AP/LETA

Slavenais portugāļu futbola speciālists Žuzē Mourinju pirmdien veiks simbolisko iemetienu pirms Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēles starp Latvijas izlases stūrmaņa Boba Hārtlija trenēto Omskas "Avangard" un Sanktpēterburgas SKA komandām, vēsta aģentūra "RIA Novosti".

Abu vienību duelis pie Maskavas esošajā Balašihā tiks sākts plkst.18.30 pēc Latvijas laika.

Fotogrāfijas ar Mourinju pirmdien savos sociālajos tīklos publicēja arī "Avangard" komanda.

Mourinju pašlaik ir bez darba, jo decembrī viņš tika atlaists no Anglijas premjerlīgas kluba Mančestras "United" stūres, par ko pēcāk saņēma brangu kompensāciju. 56 gadus vecais portugālis Mančestras komandā strādāja kopš 2016.gada, tomēr treneris bieži nonāca kritikas krustugunīs, jo viņam tika veltīti pārmetumi ne tikai par vienības rezultātiem, bet arī spēles stilu.

Mourinju savā karjerā sekmīgi trenējis "Porto", Londonas "Chelsea" (divreiz), Milānas "Inter" un Madrides "Real" komandas. Viņš trīs reizes kļuvis par Anglijas čempionu, divreiz triumfējis Itālijas meistarsacīkstēs, kā arī reizi - Spānijas čempionātā. Tāpat trenera kontā ir divas uzvaras UEFA Čempionu līgas turnīrā, bet pērn viņš aizveda "United" komandu līdz triumfam UEFA Eiropas līgā.

Kā zināms, "Avangard" savus mājas mačus šosezon aizvada Balašihā, jo tās arēna Omskā nav droša. Abas šodienas spēles komandas ir starp spēcīgākajām līgā - Omskas klubs ar 75 punktiem 57 spēlēs ir ceturtajā vietā Austrumu konferencē, kamēr SKA ar 91 punktu 55 mačos ir otrā Rietumos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu