"Rīgas satiksmes" krimināllietā aizturēto uzņēmēju Martinsonu patur apcietinājumā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Aizturētais Māris Martinsons.
Aizturētais Māris Martinsons. Foto: Edijs Pālens/LETA

Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesa šodien paturēja apcietinājumā pašvaldības SIA "Rīgas satiksme" iepirkumu lietā aizdomās turēto uzņēmēju Māri Martinsonu, aģentūrai LETA apstiprināja tiesā.

Patlaban tiesa atkārtoti izvērtē drošības līdzekli arī aizturētajam "Rīgas satiksmes" infrastruktūras uzturēšanas un attīstības departamenta direktoram Igoram Volkinšteinam.

Jau vēstīts, ka Rīgas apgabaltiesa decembra beigās un janvāra sākumā, pārskatot visu aizdomās turēto sūdzības par viņiem piemērotajiem drošības līdzekļiem, nolēma visus paturēt apcietinājumā.

Kā ziņots, KNAB ir sācis kriminālprocesu saistībā ar trim "Rīgas satiksmes" veiktajiem iepirkumiem - par 2016.gada zemās grīdas tramvaju iepirkumu, kura kopējā summa bija 62 597 477 eiro, 2013.gada iepirkumu par trolejbusu piegādi, kura kopējā summa bija 131 646 135 eiro, kā arī 2013.gadā veikto iepirkumu par autobusu piegādi, kura kopējā summa bija 75 808 297 eiro.

Kriminālprocesā tiek izmeklēta amatpersonu kukuļošana un noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizēšana.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu