Dāvim Bertānam produktīvs sniegums "Spurs" zaudējumā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Dāvis Bertāns (no kreisās)
Dāvis Bertāns (no kreisās) Foto: AP/Scanpix

Latviešu basketbolists Dāvis Bertāns pirmdien guva 11 punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē, neglābdams Sanatonio "Spurs" komandu no zaudējuma.

"Spurs" viesos ar rezultātu 112:127 (25:37, 34:26, 27:35, 26:29) piekāpās Sakramento "Kings" basketbolistiem, pārtraucot piecu uzvaru sēriju.

Bertāns šajā mačā nospēlēja 33 minūtes un 46 sekundes, kuru laikā grozā raidīja vienu no pieciem divpunktu metieniem un trīs no sešiem tālmetieniem. Bertāns šosezon realizējis 47,2% tālmetienu, līgas labāko snaiperu sarakstā ieņemot otro vietu aiz Seta Karija.

Tāpat viņš šajā spēlē izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas, veica divas rezultatīvas piespēles, pārtvēra vienu bumbu un divas reizes pārkāpa noteikumus. "Spurs" ar viņu laukumā ielaida par desmit punktiem vairāk nekā iemeta.

"Spurs" komandā rezultatīvākais ar 24 punktiem bija Demars Derouzens, bet 22 punkti un deviņas atlēkušās bumbas bija Lamarkusam Oldridžam.

"Kings" vienībā ar 24 punktiem un 12 bumbām zem groziem izcēlās Mārvins Beglijs, bet 20 punkti bija De'Āronam Foksam.

"Spurs" pirmajā ceturtdaļā nonāca iedzinējos ar 14 punktiem, bet nākamajos divos spēles nogriežņos vairākas reizes panāca pretiniekus. Tomēr spēles pēdējā ceturksnī dominēja "Kings" basketbolisti, kuri svinēja uzvaru.

"Spurs" ar 32 uzvarām 55 spēlēs Rietumu konferencē ieņem sesto vietu, bet "Kings" ar 28 panākumiem 53 cīņās ir devītā.

Nākamo spēli Sanantonio vienība aizvadīs trešdien, kad tā sauktā rodeo izbraukuma turpinājumā viesosies pie NBA čempiones Goldensteitas "Warriors".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu