Kurucs neatgūst precizitāti un neglābj "Nets" no zaudējuma "Bucks" komandai

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rodions Kurucs (no labās)
Rodions Kurucs (no labās) Foto: AP/Scanpix

Latviešu basketbolists Rodions Kurucs pirmdien guva piecus punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē, neglābdams Bruklinas "Nets" komandu no zaudējuma.

"Nets" savā laukumā ar rezultātu 94:113 (17:23, 25:28, 22:36, 30:26) piekāpās Austrumu konferences līderei Milvoki "Bucks", ciešot trešo zaudējumu pēc kārtas un ceturto pēdējās piecās spēlēs.

Kurucs šajā duelī laukumā pavadīja 26 minūtes un 47 sekundes, kuru laikā realizēja vienu no četriem divpunktu metieniem un vienu no sešiem tālmetieniem.

Viņš arī izcīnīja trīs atlēkušās bumbas, veica četras rezultatīvas piespēles, bloķēja vienu metienu, divas reizes kļūdījās un piecas reizes pārkāpa noteikumus. "Nets" ar Kurucu laukumā ielaida par 22 punktiem vairāk nekā iemeta, kas bija sliktākais rādītājs komandā.

Kopumā pieticīgajā "Nets" sniegumā ar 18 punktiem izcēlās D'Endželo Rasels.

Savukārt "Bucks" komandu līdz uzvarai aizveda Grieķijas basketbolists Jannis Adetokunbo, kurš guva 30 punktus, izcīnīja 15 atlēkušās bumbas un veica deviņas rezultatīvas piespēles.

"Nets" vadībā bija tikai spēles pirmajās minūtēs, pēc tam ātri nonākot iedzinējos un visu spēli atrodoties aiz "Bucks" muguras.

Bruklinas vienība ar 28 uzvarām 55 spēlēs Austrumu konferencē ieņem sesto vietu, bet "Bucks" ar 39 panākumiem 52 cīņās šajā konferencē ir līdere.

Nākamo spēli "Nets" basketbolisti aizvadīs trešdien, kad viesosies pie vienas no Rietumu konferences vadošajām komandām Denveras "Nuggets".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu