Oļega Fiļa jaunā draudzene Kristīne saplūkusies ar viņa bijušo sievu Santu Bernālu (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Miljonāra Oļega Fiļa bijušajai sievai Santai Bernālai (iepriekš - Zāmuele) izveidojušās domstarpības ar vīrieša tagadējo dzīvesbiedri Kristīni Jelinsku, vēsta izdevums "Privātā Dzīve". 

Bernāla, kura tagad dzīvo ASV, saņēmusi ziņu no starptautiskās pasta piegāžu kompānijas  par to, ka viņai no internetveikala piegādāts pasta sūtījums Latvijā. Tas nonācis Mežaparkā – mājā, kur agrāk viņa dzīvoja ar Fiļu. Pēc tam sieviete uzzinājusi, ka ar savu parakstu it kā apliecinājusi sūtījuma saņemšanu.

"Es biju ASV un par to, ka uz mana vārda piegādāts sūtījums, kura saņemšana apstiprināta ar manu parakstu, uzzināju no DHL. Šajā situācijā runa ir par paraksta viltošanu. Fakti un pierādījumi ir pārliecinoši un neapgāžami, un par tiem likumā noteiktajā kārtībā ir informēta Valsts policija," izdevumam apliecināja Santa.

Fiļa draudzene Kristīne Jelinska gan noliedz, ka būtu piesavinājusies svešu sūtījumu. Decembra vidū uz viņas dzīvesvietu atbraucis kurjers ar sūtījumu un lūdzis parakstīties, ko viņa arī izdarījusi ar savu parakstu. "Atverot iepakojumu, sapratu, ka tas ir Ziemassvētku apsveikums Santai no interneta apģērbu veikala. Pakā bija kartīte un gliemežvāks. Viss bija aptīts ar papīru, lai gliemežvāks nesaplīstu transportēšanas laikā. Tā kā biju pārņemta ar Ziemassvētku rūpēm, atliku paku malā, jo tas šķita mazsvarīgi."

Fiļa draudzene apliecina, ka policija pret viņu kriminālprocesu nav sākusi, turklāt, viņasprāt, situācija izveidojusies, jo "Santa netiek galā ar iekšēju pārdzīvojumu, ka ilgstoši krāpa savu vīru", tādējādi cenšoties ieriebt gan Oļegam, gan viņai. Sieviete piebilda, ka šobrīd esot ļoti laimīga ar savu mīļoto un abi "plānojot kaut ko skaistu". 

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu