Uz gājēju pārejas trolejbuss notriec sirmgalvi (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Evija Trifanova/LETA

Biķernieku un Laimdotas ielas krustojumā pirmdienas agrā rītā zem 14. maršruta trolejbusa pakļuva kāda rīdziniece cienījamā vecumā. Šķērsojot ielu, kundze, iespējams, pat nerēķinājās ar intensīvo satiksmi, vēsta raidījums Bez Tabu. 

Šķērsojot gājēju pāreju, viņu notrieca trolejbuss. Raidījums devās noskaidrot, kas noticis ar kundzi un kādas sajūtas pārņem gājējus, kad viņi šķērso ielas.

Tieši Biķernieku un Laimdotas ielas krustojumā pirmdienas agrā rītā zem 14. maršruta trolejbusa pakļuva kāda rīdziniece cienījamā vecumā. Šķērsojot ielu, kundze, iespējams, pat nerēķinājās ar intensīvo satiksmi.

Neoficiāli kļuvis zināms, ka sabiedriskā transportlīdzekļa vadītāja skatu esot aizsegusi kāda automašīna, kas mirkli pirms negadījuma šķērsojusi Biķernieku ielu. Par spīti notikušajai nelaimei, ”Rīgas satiksme” aicina cilvēkus tomēr skatīties uz visām pusēm pirms ielas šķērsošanas.

Aptaujātie iedzīvotāji atzīst, ka ielās jūtas samērā droši, taču tik un tā esot vairākas reizes jāpārliecinās, ka ceļu šķērsot ir droši.

Pirmdienas avārijā iesaistītā trolejbusa vadītājs, visticamāk, tiks atzīts par vainīgo notikušajā negadījumā. Avārijas cēloņus gan vēl jāizmeklē policijai.

Sirmgalvi slimnīcā nogādāja ar aizdomām par spēcīgu galvas traumu. Tomēr Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Ilze Bukša raidījumam apstiprina, ka šoreiz, par laimi, sekas nav smagas, dāma ir pie samaņas un atrodas stabilā stāvoklī. Citās reizēs prieka brīžu ir daudz retāk.

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu