"Liverpool" zaudē punktus uz samazina pārsvaru pār Mančestras "City"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Anglijas futbola premjerlīgas līdere "Liverpool" pirmdien cīnījās neizšķirti, tādējādi pēc 25.kārtas spēlēm ir sarucis tās pārsvars pār tuvāko sekotāju Mančestras "City".

"Liverpool" viesos nospēlēja 1:1 (1:1) ar Vesthemas "United".

Mača rezultātu 22.minūtē atklāja "Liverpool" senegāliešu uzbrucējs Sadio Manē, kurš pēc Džeimsa Milnera piespēles sita precīzi no soda laukuma robežas. Tiesa, sešas minūtes vēlāk pēc soda sitiena izspēlēs Miheils Antonio panāca izlīdzinājumu.

"Ejam no spēles uz spēli. Joprojām esam turnīra līderi un cīnāmies par titulu," pēc mača sarunā ar "Sky Sports" teica "Liverpool" nīderlandiešu aizsargs Virdžils van Deiks.

Jau ziņots, ka trīs vārtus jeb "hat-trick" gūstot argentīnietim Serhio Agvero, Mančestras "City" komanda svētdien savā laukumā ar rezultātu 3:1 (2:1) uzvarēja Londonas "Arsenal".

Londonas kluba neveiksmes svētdien par labu nāca arī otram Mančestras klubam "United", kas izbraukumā ar 1:0 (1:0) uzvarēja Lesteras "City" un turnīra tabulā apsteidza tieši "Arsenal" futbolistus.

Savukārt sestdien uzvaru guva Totenhemas "Hotspur", kas savā laukumā ar 1:0 (0:0) apspēlēja Ņūkāslas "United", izšķirošos vārtus septiņas minūtes pirms pamatlaika beigām gūstot Honmiņam Sonam.

Tikmēr citā sestdienas spēlē Londonas "Chelsea" ar 5:0 (2:0) savu skatītāju priekšā sagrāva Hadersfīldas "Town". Pa diviem vārtiem uzvarētāju sastāvā izcēlās Gonsalo Igvains un Edens Azārs.

Anglijas premjerlīgas kopvērtējuma vadībā ar 62 punktiem 25 mačos ir "Liverpool", kamēr Mančestras "City" kontā ir 59 punkti. Trešā ar 57 punktiem ir Totenhemas "Hotspur", kamēr tai ar 50 punktiem seko Londonas "Chelsea". Savukārt piektā tagad ar 48 punktiem ir Mančestras "United", kas par punktu apsteidz Londonas "Arsenal".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu