"Spartakam" netiek piemērotas sankcijas par licencēšanas noteikumu savlaicīgu neizpildi

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nora Krevņeva-Baibakova

Divkārtējai Latvijas čempionei Jūrmalas "Spartakam" netiks piemērotas sankcijas par Latvijas Futbola federācijas (LFF) Klubu licencēšanas noteikumu savlaicīgu neizpildi, ziņo LFF.

au ziņots, ka piektdien LFF Klubu licencēšanas komisija pieņēma lēmumu visām deviņām komandām piešķirt LFF-A licences dalībai 2019.gada sezonas virslīgas čempionātā. Diviem licences pretendentiem, Jūrmalas "Spartakam" un "Metta"/"Latvijas Universitāte" vienībai, tika noteikti papildu nosacījumi.

Klubu licencēšanas komisija konstatējusi, ka "Spartaks" nav savlaicīgi nokārtojis saistības par 2018.gada sezonu saskaņā ar LFF Jaunatnes futbola klubu akreditācijas nolikuma punktu, kas paredz kluba pienākumu veikt attiecīgu maksājumu par akadēmijas līmeņa kluba prasību neizpildi. Nolikumā minētā summa ir 200 000 eiro.

Pamatojoties uz Klubu licencēšanas noteikumu 7.punktu, ar mērķi nodrošināt efektīvu licencēšanas kritēriju izpildi komisija rekomendēja LFF Disciplinārlietu komisijai piemērot "Spartakam" aizliegumu veikt jaunu spēlētāju reģistrāciju, šim aizliegumam nepakļaujot spēlētājus, kuri tiek reģistrēti 2019. gada 24.janvāra sadarbības līgumā ar jaunatnes futbola centru "Skonto".

Tāpat Klubu licencēšanas komisija, iepazīstoties ar ceturtdien noslēgto vienošanos starp LFF un "Spartaks" klubu par iepriekšminēto saistību atmaksas grafiku, rekomendēja Disciplinārlietu komisijai piemērot iepriekšminēto sankciju līdz pirmā maksājuma saņemšanai saskaņā ar vienošanās ietverto grafiku.

Otrdien Klubu licencēšanas administrācijā ir saņemts maksājuma dokuments no "Spartaka", kas apliecina pirmā maksājuma veikšanu saskaņā ar 2019.gada 31.janvāra vienošanos starp LFF un "Spartaks".

Tādējādi LFF Disciplinārlietu komisija vienbalsīgi nolēmusi "Spartakam" nepiemērot sankcijas par LFF Klubu licencēšanas noteikumu savlaicīgu neizpildi.

Gaidāmās "Optibet" Virslīgas sezonas sākums paredzēts martā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu