"Mavericks" īpašnieks: Mērķis ir noturēt Porziņģi un Dončiču kopā nākamos 20 gadus (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kristaps Porziņģis un Marks Kubans
Kristaps Porziņģis un Marks Kubans Foto: www.mavs.com

Latviešu basketbolista Kristapa Porziņģa jaunā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Dalasas "Mavericks" īpašnieks Marks Kubans paziņojis, ka vienība mērķis būs noturēt kopā Porziņģi un slovēni Luku Dončiču pēc iespējas ilgāk. 

Pirmdienas vakarā (pēc Latvijas laika) Porziņģis tika iepazīstināts un sveikts Dalasas komandas organizācijā. Komandas īpašnieks Kubans atzina, ka galvenais mērķis ir noturēt abus spožos talantus kopā. 

"Mērķis ir Porziņģi un Dončiču paturēt mūsu īpašumā nākamos 20 gadus. Pagaidām viss liecina par to, ka viņš šeit uzturēsies ilgu laiku," atzinis Kubans. 

Kubans arī atzinīgi vērtē darījumā iegūtos pārējos spēlētājus. "Esam ļoti gandarīti par tiem spēlētājiem, kuri mums pievienojās. Mums ir savi ārsti, kuri sadarbojas ar Kristapa komandu. Šobrīd ir 100% plāns, ka viņš šosezon nespēlēs," teica Kubans.

Porziņģis ir pārcēlies uz "Mavericks" komandu, kas vēl 2011.gadā kļuva par NBA čempioni. Tā ar 24 uzvarām 52 spēlēs šobrīd ieņem 13.vietu Rietumu konferences kopvērtējumā un saglabā nelielas izredzes sasniegt izslēgšanas turnīru.

"Knicks" klubs Porziņģi izvēlējās 2015.gada draftā ar kopējo ceturto numuru. Līdz šim viņš savas NBA karjeras laikā 186 spēlēs vidēji iemetis 17,8 punktus un izcīnījis 7,1 atlēkušo bumbu. Savukārt iepriekšējā sezonā viņš 48 spēlēs caurmērā guva 22,7 punktus, izcīnīja 6,6 atlēkušās bumbas un bloķēja 4,8 metienus.

Galerija: Kristaps Porziņģis - jaunais Dalasas "Mavericks" basketbolists

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu