Trešdienas horoskops: 6. februāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/AFI

Horoskops trešdienai, 6. februārim.

AUNS Mācēsi tikt galā ar saspringtām situācijām, rast risinājumu ar darbu saistītajos jautājumos. Šodien droši vari pievērsties pārrunām ar sadarbības partneriem, priekšniecību, risināt juridiskas nianses.

VĒRSIS Turpini vien iesāktā garā, nesamazini darba tempu un neļauj ikdienišķām problēmām izsist sevi no emocionālā līdzsvara. Attiecības ar otro pusīti būs atkarīgas no tavas spējas piekāpties partnerim.

DVĪŅI Vēlams būt punktuālākam un nesteidzīgākam, sevišķi veicot pienākumus, kuri skar nekustamo īpašumu un tieslietas. Attiecībās ar kolēģiem var parādīties nelielas nesaskaņas pārāk atšķirīgo uzskatu dēļ.

VĒZIS Būsi uzdevumu augstumos. Spēsi apliecināt sevi kā zinošu, erudītu profesionāli. Kāds Vēža zīmes pārstāvis var saņemt jaunus lietišķos piedāvājumus, taču zvaigznes neiesaka tiem uzreiz piekrist.

LAUVA Planētu stāvoklis iesaka būt apdomīgākam ar dotajiem solījumiem. Rūpīgāk apsver savas patiesās iespējas, pirms apņemies pildīt jaunas saistības. Šobrīd nav pats atbilstošākais brīdis komandējumiem.

JAUNAVA Būsi prasīgs ne vien pret sevi, bet arīdzan pret padotajiem un sadarbības partneriem. Galvenais nekrist galējībās, neuzstādīt sev vai līdzgaitniekiem pārāk bargus, neizpildāmus noteikumus.

SVARI Var rasties apstākļi, kuri prasīs, lai uzņemies sava veida līdera lomu kolektīvā, izrādi jūtamāku iniciatīvu. Panākumos liela nozīme būs līdzšinējai pieredzei, profesionālo zināšanu apjomam.

SKORPIONS Būsi izteikti lietišķs un enerģisks. Nav izslēgts, liksi pamatu jaunai sadarbībai, aktīvi plānosi topošā projekta īstenošanu. Šodien var veidoties ciešāka saikne ar ārzemju sadarbības partneriem.

STRĒLNIEKS Tieksies pēc lielākas patstāvības, autonomijas darba jomā, vēlēsies būt neatkarīgāks savā rīcībā. Saskarsmē ar priekšniecību svarīgi nekļūt pārlieku uzstājīgam vai asam savos izteicienos.

MEŽĀZIS Darbs aizņems visu tavu uzmanību un enerģiju. Tomēr vēlams nekrist galējībās un mēģināt izvairīties no pārslodzes. Dienas izskaņā rodi laiku, lai pabūtu divatā ar otro pusīti, izrunātu privātās dzīves norises.

ŪDENSVĪRS Kādam Ūdensvīram var parādīties jaunas intereses, vaļasprieks. Saskarsmē ar apkārtējiem būsi nedaudz noslēgts, pat noslēpumains. Šobrīd vēlams atturēties slēgt finansiālus darījumus.

ZIVIS Domas būs tālu prom no darba jautājumiem. Tās visdrīzāk kavēsies pie privātās jomas aktualitātēm, tomēr pielūko, lai attiecībās notiekošais nesāk bremzēt profesionālo pienākumu izpildi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu