MK aktualizējis Latvijas Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku rīcības komitejas sastāvu (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Svētku dalībnieki pēc XI Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku noslēguma koncerta. Ilustratīvs attēls.
Svētku dalībnieki pēc XI Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku noslēguma koncerta. Ilustratīvs attēls. Foto: Ieva Lūka/LETA

Saskaņā ar Dziesmu un deju svētku likumu valdība apstiprina kārtējo Latvijas Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku rīcības komiteju.

Rīcības komiteja izskata un pieņem lēmumus svētku sagatavošanas un norises organizatoriskajos jautājumos un nodrošina svētku rīkošanā iesaistīto institūciju darbības koordināciju.

Rīcības komitejā iekļauti pārstāvji no Finanšu ministrijas, Iekšlietu ministrijas, Izglītības un zinātnes ministrijas, Kultūras ministrijas, Veselības ministrijas, Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas, Latvijas Pašvaldību savienības, Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta un Rīgas domes.

Rīcības komitejā var iekļaut arī pārstāvjus no citām institūcijām, kuras iesaistītas Dziesmu un deju svētku sagatavošanā un norisē.

Lai nodrošinātu XII Latvijas Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku sagatavošanu un norisi, rīcības komitejas sastāvā ir iekļauti Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekcijas, Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes, Pārtikas un veterinārā dienesta, Slimību profilakses un kontroles centra pārstāvji.

XII Latvijas Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku rīcības komitejas priekšsēdētājs ir izglītības un zinātnes ministrs, savukārt komitejas darbu organizatoriski un materiāltehniski nodrošina Valsts izglītības satura centrs.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu