Daira Bertāna komanda saņēmusi tehnisko zaudējumu par diskvalificēta spēlētāja laišanu laukumā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Dairis Bertāns
Dairis Bertāns Foto: EPA/Scanpix

Latviešu basketbolista Daira Bertāna pārstāvētā Itālijas čempione Milānas "AIX Armani Exchange" saņēmusi tehnisko zaudējumu pirmdienas A sērijas spēlē, jo laukumā laidusi iepriekš diskvalificētu spēlētāju.

Pirmdien "AIX Armani Exchange" viesos ar rezultātu 91:81 pārspēja Pistoijas "Oriora" vienību, Bertānam izceļoties ar trim punktiem.

Tiesa, Milānas komandas sastāvā šajā spēlē laukumā devās Džeimss Nanalijs, kurš vienības sastāvu papildināja janvāra beigās. Tomēr vēl 2016.gadā viņš, tobrīd izslēgšanas turnīrā pārstāvot citu Itālijas klubu no Avelīno, saņēma vienas spēles diskvalifikāciju par tiesnešu kritizēšanu tviterī. Šo sodu amerikānis toreiz tā arī nemaz neizcieta, jo pēc tam jau papildināja Stambulas "Fenerbahce" sastāvu.

Tomēr ar atgriešanos Itālijas čempionātā Nanalijam tik un tā šis sods bija jāizcieš un viņš nevarēja piedalīties pirmdienas spēlē, tomēr izgāja laukumā, par ko Itālijas Basketbola Federācija otrdien Milānas klubam piemēroja tehnisko zaudējumu ar 0:20.

Šo sezonu 28 gadus vecais Nanalijs sāka Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubā Minesotas "Timberwolves", bet janvārī tika atlaists. Pēc tam viņš pievienojās Hjūstonas "Rockets", kur gan uzkavējās viena desmit dienu līguma ietvaros, jo komandai bija jāatbrīvo vieta Kenetam Farīdam.

Ar 15 uzvarām 18 spēlēs "AIX Armani Exchange" komanda gan joprojām atrodas A sērijas kopvērtējuma vadībā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu