Liene Ušakova bēdīgi slavenā krāpnieka dēļ palikusi bez naudas (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kā vakar tika ziņots, dziedātāja un radio balss Lienes Ušakova nāca klajā ar paziņojumu, ka bēdīgi slavenā krāpnieka-donžuāna dēļ viņa ir lūgta ierasties bankā un iesniegt pamatojošus dokumentus saistībā ar darījumiem, kas veikti viņas kontā. Tagad atklājies, ka banka ir iesaldējusi viņas kontu, atstājot Ušakovu bez naudas līdzekļiem. 

Pie video, kurā sieviete atklāti runā par radušos situāciju un saņemto vēstuli no Swedbank, viņa vēlāk publicēja ekrānuzņēmumu ar īsziņu, kuru sūtījusi Alpem. Tajā viņa atklāj, ka netur uz vīrieti ļaunu prātu.

"Tu esi bijis mana izvēle un cilvēks, ar kuru es vēlējos saistīt savu dzīvi. Un es nekad neteikšu neko sliktu par kādu, kas man ir bijis mīļš. Ja godīgi, man ir tevis pat mazliet žēl, jo man tiešām sāk likties, ka tev ir problēmas ar galvu," rakstīja Ušakova.

Pēc tam viņa atklāja, ka vīrieša dēļ ir palikusi bez naudas. "Šobrīd ir "iesaldēts" (slēgts)  mans bankas konts, esmu palikusi bez līdzekļiem un banka pieprasa iesniegt no manis visus dokumentus par taviem pārskaitījumiem (naudas darījumiem), kas veikti uz manu kontu. Un atkal izrādās, ka es neesmu vienīgā, kurai iesaldēts bankas konts," teic radio balss. 

Viņa neslēpa, ka iesniegumā bankai ir uzrakstījusi "visu, kā ir", turklāt internetā atklāti par to runājot savas drošības nolūkos. 

Ušakova atzīst, ka citas meitenes "naktī raudot spilvenos" ar līdzīgām situācijām, kā arī publicēja kādas meitenes vēstuli, kurai atgadījusies līdzīga situācija ar finanšu problēmām Alpes dēļ. 

Kāda cita dāma bija šokēta par to, kamēr sievietes, tai skaitā Ušakova, Alpes dēļ dodas rakstīt paskaidrojumus bankām, Ronalds "bauda dzīvi" un sociālajos tīklos atrāda, kā kūpina cigāru. 

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu