"VEF Rīga" oficiāli pārtrauc sadarbību ar Endrūsu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: "VEF" Rīga pret  "Zielona Gora"
Foto: "VEF" Rīga pret "Zielona Gora" Foto: Jānis Škapars/TVNET

Latvijas vicečempione basketbolā "VEF Rīga" trešdien oficiāli paziņoja par sadarbības pārtraukšanu ar amerikāņu aizsargu Endrū Endrūsu.

Runas, ka basketbolists varētu doties prom, bija jau kādu laiku, turklāt pagājušajā nedēļā par viņa nolīgšanu paziņoja Izraēlas otrās līgas klubs Afulas "Hapoel". Tiesa, Endrūss vēl pirmdien piedalījās VTB Vienotās līgas mačā, ar 13 gūtiem punktiem palīdzot rīdziniekiem pieveikt Igaunijas čempionus Tallinas "Kalev"/"Cramo".

Tas izrādījās amerikāņa noslēdzošais mačs Latvijas vicečempionu sastāvā.

Pirms dažām dienām "VEF Rīga" sastāvam pievienojās amerikāņu saspēles vadītājs Glens Kouzijs un pašmāju spēka uzbrucējs Verners Kohs, kurš sezonas pirmajā pusē pārstāvēja "Jēkabpils"/"SMScredit.lv" krāsas.

Endrūss "VEF Rīga" sastāvam pievienojās novembrī un pa šo laiku "OlyBet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgā vidēji izcēlās ar 6,9 punktiem un 3,6 rezultatīvām piespēlēm, kamēr VTB Vienotajā līgā viņam caurmērā 8,8 punkti un 3,3 piespēles.

"VEF Rīga" ar četrām uzvarām 17 spēlēs VTB Vienotās līgas tabulā ieņem 11.vietu 14 komandu konkurencē. Savukārt "OlyBet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgā galvaspilsētas vienība ar 19 panākumiem 21 cīņā ir otrā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu