Medijs: Jānis Porziņģis vēlējies iegūt lielāku lomu "Knicks" organizācijā (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Jānis Porziņģis (no kreisās) un Latvijas basketbola spožākā zvaigzne Kristaps Porziņģis.
Jānis Porziņģis (no kreisās) un Latvijas basketbola spožākā zvaigzne Kristaps Porziņģis. Foto: Zane Bitere/LETA

Latviešu basketbola zvaigznes Kristapa Porziņģa brālis un aģents Jānis Porziņģis vēlējies lielāku ietekmi Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubā Ņujorkas "Knicks", vēsta "The New York Post".  

Tiek minēts, ka tieši vecākajam brālim ir liela ietekme uz Kristapa Porziņģa lēmumiem, kas ir saistīti ar viņa profesionālo basketbolista karjeru. 

Laikraksts "The New York Post" ziņo, ka Jānis Porziņģis vēlējies iegūt lielāku lomu "Knicks" organizācijā, kā arī iesaistīt tajā sev tuvus cilvēkus, taču tas neesot izdevies.

Porziņģis ar savu aģentu un brāli Jāni tikšanos ar "Knicks" vadību bija iecerējis jau ātrāk par 31.janvāri, kad notika maiņas darījums, taču klubs atteicās no šādas iespējas. Īsi pēc tikšanās Jānis Porziņģis iesniedzis četru komandu sarakstu, uz kurām latvietis labprāt tiktu aizmainīts. Tikšanās laikā Jānis esot izteicies, ka vēlas lielāku ietekmi organizācijā. 

Kā zināms, tad citu spilgtu zvaigžņu tuvi cilvēki jau iepriekš ir darbojušies Ņujorkas organizācijā, piemēram, Karmelo Entonija un Amares Stademaijera cilvēki. Tiesa, tiklīdz basketbolisti atstāja "Knicks", tā uzreiz pazuda arī viņi. 

Jānis Porziņģis esot bijis galvenais iemesls, kādēļ Kristaps neieradās uz 2016./2017. gada sezonas noslēguma pasākumu, lai tiktos ar "Knicks" vadību. 

Kā zināms, tad tiklīdz Porziņģis nonāca Dalasā, nekavējoties jau tika uzsāktas sarunas par Jāņa Porziņģa un Rika Kārlaila tikšanos.

"Mavericks" galvenajam trenerim Kārlailam svētdien esot bijusi divu stundu ilga tikšanās ar Jāni, pēc kuras speciālists viņu nosaucis par "daļu no mūsu komandas". 

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu