Rēdliha Pekinas "Kuņluņ Red Star" piedzīvo zaudējumu KHL mača izskaņā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Krišjānis Rēdlihs
Krišjānis Rēdlihs Foto: LETA

Sāpīgu zaudējumu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā trešdien piedzīvoja pieredzējušā latviešu aizsarga Krišjāņa Rēdliha pārstāvētā Pekinas "Kuņluņ Red Star".

Pekinas klubs izbraukumā ar rezultātu 2:3 (0:1, 2:0, 0:2) piekāpās Vladivostokas "Admiral", ciešot trešo zaudējumu pēc kārtas. Līdz regulārā turnīra beigām "Kuņluņ Red Star" hokejistiem atlicis aizvadīt piecas spēles, bet no Gagarina kausa izcīņas zonas to šķir astoņi punkti, tāpēc izredzes sasniegt "play-off" ir niecīgas.

Tikmēr "Admiral" pašlaik izcīnījusi jau četras uzvaras pēc kārtas, taču par vietu izslēgšanas turnīrā tā necīnās.

Rēdlihs otrdienas mačā laukumā nedevās.

Vēl noslēdzošo trešdaļu "Kuņluņ Red Star" sāka ar 2:1 vadību, taču tā laikā pamanījās ielaist divus vārtus. Uzvaras ripu "Admiral" labā vien 85 sekundes pirms pamatlaika beigām iemeta Aleksandrs Konnovs.

Rietumu konferences un visas līgas vadībā ar 94 punktiem 56 mačos ir Maskavas CSKA, kas par trim punktiem apsteidz Sanktpēterburgas SKA. Trešā ar 80 punktiem 57 spēlēs ir Jaroslavļas "Lokomotiv", kamēr uzreiz aiz tās par četriem punktiem atpaliek 56 mačus aizvadījusī vārtsarga Jāņa Kalniņa pārstāvētā Helsinku "Jokerit". Piektā ar 65 punktiem 56 cīņās ir uzbrucēja Mika Indraša pārstāvētā Maskavas "Dinamo", bet sestā ar 64 punktiem 57 spēlēs ir Maskavas "Spartak", kur spēlē Kaspars Daugaviņš un Mārtiņš Karsums.

Devītā ar 54 punktiem 57 mačos ir Rīgas "Dinamo", kas pirmajam astoņniekam zaudē divus punktus, kamēr aiz Latvijas vienības desmitajā vietā ar 44 punktiem 57 cīņās ir aizsarga Artūra Kuldas pārstāvētā Čerepovecas "Severstaļ".

Austrumu konferences līderei Jekaterinburgas "Avtomobilist" ir 87 punkti 57 mačos, bet tai ar 79 punktiem seko Astanas "Baris", kamēr 77 punkti ir Kazaņas "Ak Bars" un Boba Hārtlija trenētās Omskas "Avangard" kontā. Tikmēr 11.vietā ar 47 punktiem 57 cīņās ir Pekinas "Kuņluņ Red Star".

Šosezon KHL čempionātā piedalās 25 komandas - 12 Rietumu un 13 Austrumu konferencē.

Regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs pa 62 spēlēm, kas ir jauns līgas rekords, jo līdz šim vairāk par 60 spēlēm sezonā vienai vienībai nav bijis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu