Ceturtdienas horoskops: 7. februāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Horoskops ceturtdienai, 7. februārim.

AUNS Kāds no kolēģiem vai sadarbības partneriem var izvest tevi no pacietības ar saviem nemitīgajiem jautājumiem un komentāriem. Lai vai kā, mēģini par katru cenu saglabāt savaldību un diplomātiskumu.

VĒRSIS Spēsi ģenerēt perspektīvas idejas un arīdzan gūt tām līdzgaitnieku piekrišanu. Kādam Vērsim radīsies iespēja uzrunāt plašāku sabiedrību, kas ļaus iegūt ievērojamāku atpazīstamību, jaunus kontaktus.

DVĪŅI Ideāls brīdis, lai pabeigtu iesāktās lietas, pārliecinātos, ka nav nianšu, kas paslīdējušas garām nepamanītas. Ja nepieciešams, vari sakārtot uzņēmuma dokumentāciju, veltīt laiku dažādām atskaitēm.

VĒZIS No psiholoģiskā viedokļa nedaudz saspringta diena, kurā vari saskarties ar iekšējām pretrunām, svārstīgām vēlmēm, grūtsirdību. Vislabākās zāles pret negācijām būs radošs, draudzīgs kolektīvs!

LAUVA Zvaigznes iesaka vairāk būt cilvēkos, veidot saikni ar radošām, interesantām personībām. Uzklausot citu pieredzi, dzīves gājumu, vari gūt vērtīgas atziņas, kā arī rast risinājumus sev aktuālajiem jautājumiem.

JAUNAVA Šobrīd notiekošais var izraisīt tevī zināmu neizpratni. Būs grūti izprast situācijas cēloņus un sekas. Daudz kas atkarīgs no tavas spējas pielāgoties mainīgajai situācijai, pieņemt acumirklīgus lēmumus.

SVARI Piemērots brīdis plānošanai, citiem analītiskajiem pienākumiem. Līdzgaitnieku vidū izcelsies ar apķērīgumu un erudīciju. Saskarsmē ar pretējo dzimumu tieksies pēc uzmanības, komplimentiem.

SKORPIONS Iespējams, apstākļi diktēs savus noteikumus, kuriem tev gribi negribi nāksies pakļauties. Jo mierīgāk uztversi notiekošo, neļausi vaļu emocijām, jo ātrāk pārvarēsi saspringtos brīžus.

STRĒLNIEKS Labākus rezultātus sasniegs tie Strēlnieki, kuri nesasteigs notikumu gaitu, pamanīs likteņa sniegtās norādes. Attiecībās ar kolēģiem var būt grūtāk panākt kopīgu valodu, savukārt mājās valdīs saskaņa.

MEŽĀZIS Zvaigznes iesaka veltīt lielāku uzmanību garīgajām, nevis materiālajām vērtībām. Ja vairāk domāsi par citu vajadzībām, arī pašam, tici vai ne, būs vieglāk tikt galā ar ikdienas darbiem.

ŪDENSVĪRS Veiksmīgs brīdis lietišķajiem jautājumiem. Vari risināt saimnieciski organizatoriskās lietas, kārtot ar transportu, loģistiku saistītos darbus. Dienas izskaņā vēlēsies pabūt divatā ar mīļoto.

ZIVIS Tevi var pārņemt sentimentālas atmiņas, pārdomas par pagājušo. Taču neaizraujies ar tām, citādi ātri vien vari ieslīgt nomāktā garastāvoklī. Centies nopietnāk koncentrēties tiešajiem pienākumiem!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu