Glovackis: Esmu pārliecināts, ka uzvarēšu Briedi (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kšištofs Glovackis
Kšištofs Glovackis Foto: AFP/Scanpix.

Latvijas labākā boksera Maira Brieža nākamā cīņa Pasaules boksa supersērijā notiks 15.jūnijā "Arēnā Rīga" pret poli Kšištofu Glovacki. Par savu uzvaru pārliecināts ir Glovackis, vēsta turnīra mājas lapa. 

Glovackis savā ceturtdaļfināla cīņā pēc punktiem pieveica krievu Maksimu Vlasovu, vienlaikus savā īpašumā iegūstot arī Pasaules Boksa organizācijas (WBO) pagaidu čempiona jostu.

Par savu uzvaru arī pusfinālā ļoti pārliecinās ir polis. Glovackis uzskata, ka viņam ir pa spēkam ne tikai pieveikt Briedi, bet arī izcīnīt galveno turnīra trofeju. 

"Nevaru sagaidīt, kad kāpšu Rīgas ringā. Esmu pārliecināts, ka uzveikšu Mairi un pēc tam izcīnīšu arī Muhameda Ali trofeju," uzsver Glovackis.

Briedis novembrī supersērijas ceturtdaļfināla duelī pēc punktiem pārspēja Vācijas pārstāvi Noelu Gevoru, kurš pazīstams arī ar vārdu Norairs Mikaeljans. Savukārt, 2018. gadā Briedis "Arēnā Rīga" pirmās sezonas pusfinālā ļoti skatāmā cīņā pēc punktiem piekāpās pašreizējam absolūtajam pasaules čempionam ukrainim Oleksandram Usikam.

Abi bokseri pirmo reizi aci pret aci tiksies nākamajā pirmdienā gaidāmajā preses konferencē.

Pašlaik 34 gadus vecais Briedis 26 cīņās guvis 25 uzvaras, 18 gadījumos virsroku gūstot ar nokautu. Tikmēr 32 gadus vecais Glovackis 32 cīņās izcīnījis 31 panākumu, no kuriem 19 bijuši ar nokautu.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu