Draugi vai ienaidnieki? Horoskopa zīmes, kuru draudzība ierakstīta zvaigznēs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Unsplash

Katrai horoskopa zīmei ir kādas rakstura īpašības, kas dažiem patīk, bet citiem liekas traucējošas. Zvaigznēs ierakstīts, kurām horoskopa zīmēm lemts kļūt par draugiem, un kurām labāk turēties vienam no otra pa gabalu, vēsta portāls "Elite Daily".

  • Auns

Šīs horoskopu zīmes pārstāvji vienmēr domā ārpus rāmjiem - Auni ir emocionāli, radoši un spontāni. Auni arī ir ambiciozi, un reizēm ļoti nepacietīgi, kā arī mēdz skarbāk reaģēt ikdienišķās situācijās.

Labākais draugs - Svari

Katru reizi, kad rīkosieties impulsīvi vai pārāk asi reaģēsiet, Svaru draugs palīdzēs "nolaisties uz zemes".

  • Vērsis

Vērši ir ārkārtīgi stūrgalvīgi - ietiepība dažiem var sagādāt problēmas, taču Vērsis vienmēr būs pats uzcītīgākais un neatlaidīgākais darbinieks.

Labākais draugs - Zivis

Zivis, kas ir viena no vismierīgākajām horoskopa zīmēm, ir lojāli un nesavtīgi draugi. Ņemot vērā Zivs kluso dabu, tiem, visticamāk, nebūs iebildumu pret Vērša pamatīgajām un reizēm neracionālajām idejām.

  • Dvīņi

Dvīņi ir radoši un līdzjūtīgi cilvēki, kuriem gan bieži mainās garastāvoklis, to duālas dabas dēļ. Vairumā gadījumu gan šī horoskopa zīme viegli pielāgojas katrai videi un neļauj ikdienas pārdzīvojumiem nomākt to garastāvokli.

Labākais draugs - Ūdensvīrs

Šīs abas horoskopa zīmes izbauda katru mirkli un priecājas par vienkāršām lietām. Turklāt, kad Dvīnis piedzīvo straujas garastāvokļa maiņas, Ūdensvīrs labprāt dot tam laiku un telpu tikt ar sevi galā.

  • Vēzis

Vēži ir mājās sēdētāji - viņi netiecas pēc uzmanības vai slavas. Ģimene un pāris labi draugi ir viss, kas tiem vajadzīgs. Vēžiem arī nepieciešams daudz laika vienatnē ar sevi, citādi tie kļūst dusmīgi un kašķīgi.

Labākais draugs - Strēlnieks

Tā kā Vēži ir intraverti, viņi izbaudīs domīgā un sapņainā Strēlnieka kompāniju. Strēlnieki arī bieži mēdz filozofēt, līdz ar to starp šīm horoskopa zīmēm var rasties aizraujošu diskusiju pilna draudzība.

  • Lauva

Lauva ir dzimis līderis - Lauvas vēlas iegūt varu un cieņu. Šīs horoskopu zīmes pārstāvji ir ļoti harizmātiski un māk gudri pamatot savu viedokli.

Labākais draugs - Mežāzis

Tā kā Lauvas tiecas vienmēr būt uzmanības centrā, Mežāzis būs pašaizliedzīgs draugs, kurš palīdzēs Lauvai cīnīties ar tās pompozo dabu.

  • Jaunava

Jaunavas citu vidū izceļas ar savu šarmu, harismu un labajām komunikācijas prasmēm. Jaunavas vienmēr aizstāvēs vājākos un nekad neklusēs, ja redzēs, ka kādam tiek darīts pāri.

Labākais draugs - Auns

Tā kā Jaunavas ir mulsinošu un nedaudz neprātīgu sarunu un ideju fani, tiem noteikti patiks radošā Auna kompānija.

  • Svari

Svari vienmēr ir līdzsvarā, un cenšas ieviest harmoniju arī citu dzīvēs. Svari novērtē skaistumu un izsmalcinātu gaumi.

Labākais draugs - Lauva

Ņemot vērā Svariem raksturīgo sajūsmināšanos par skaistumu, ir tikai pašsaprotami, ka Svari izbaudīs aristokrātisko un vareno Lauvu kompāniju.

  • Skorpions

Skorpioni ir viena no noslēpumainākajām horoskopa zīmēm - tie ir ļoti drosmīgi un ar savu viedokli, taču nelabprāt to atklāj citiem. Taču, Skorpionu nevajag novērtēt par zemu, jo tas mēdz sāpīgi iedzelt.

Labākais draugs - Ūdensvīrs

Skorpioniem nepatīk būt līderiem - lai gan viņi novērtē drosmi un spēju pieņemt lēmumus, tiem nepatīk, ja kāds ar to izrādās. Tāpēc Skorpioni labu draudzību var izveidot ar neuzkrītošajiem un rezervētajiem Ūdensvīriem.

  • Strēlnieks

Strēlnieki ir ļoti mērķtiecīga horoskopa zīme - tie rūpējas par savu karjeru, tāpēc tiem nav laika, ko veltīt vieglprātīgiem un slinkiem cilvēkiem. Viņi ir pašpārliecināti un vienmēr ātri tiek galā ar sarežģījumiem.

Labākais draugs - Mežāzis

Par Strēlnieka labāko draugu var kļūt Mežāzis - arī šīs horoskopa zīmes pārstāvji novērtē rūpīgu plānošanu un tieksmi pēc kārtības.

  • Mežāzis

Mežāži ir sistemātiski, organizēti un ļoti inteliģenti - viņi vienmēr tiecas ieviest kārtību un saglabāt struktūru. Pat ja Mežāži nav pārāk noturīgi pret kritiku, tie tomēr ir pašaizliedzīgi un līdzjūtīgi draugi, kuri vienmēr palīdzēs atrisināt arī kāda cita problēmas.

Labākais draugs - Strēlnieks

Šo au horoskopa zīmju pārstāvji ir pedanti, kuriem svarīga sistēma. Arī Strēlnieki ir ļoti izpalīdzīgi, tāpēc šīs zīmes var saistīt ilgtermiņa draudzība.

  • Ūdensvīrs

Ūdensvīri ir ļoti rezervēti - viņiem nepatīk, ja tiem tiek veltītas pārlieku lielas rūpes vai pievērsta uzmanība. Ūdensvīri ir mierīgi, taču šī īpašība var kļūt arī par slinkumu, ja tiem pārāk ilgi trūkst iedvesmas.

Labākais draugs - Vērsis

Tā kā Ūdensvīri pārsvarā ir bezrūpīgi, viņi novērtēs Vērša uzņēmību - ai arī stūrgalvīgi, Vērši ir ļoti labi draugi.

  • Zivis

Arī Zivis ir noslēpumaina horoskopa zīme - var šķist, ka tie ir vienkārši un pieticīgi, taču patiesībā tajos mīt gudrība un pat viedums. Zivis ir nedaudz vieglprātīgi, pašaizliedzīgi draugi, uz kuriem vienmēr var paļauties. 

Labākais draugs - Skorpions

Tā kā Zivis ir tik mierīgas un pašapmierinātas, tās var ieslīgt dziļās pārdomās un izolēties no apkārtējiem. Ja tiem blakus būs drosmīgais un aktīvais Skorpions, Zivis vismaz reizēm tiks izvilktas no savas komforta zonas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu