"Borussia" līderis Roiss guvis augšstilba savainojumu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Bundeslīgas kluba Dortmundes "Borussia" uzbrucējs Marko Roiss otrdien Vācijas kausa mačā guvis kājas augšstilba savainojumu.

Roiss otrdien pirmā puslaika nogalē guva vārtus, izceļoties ceturtajā mačā pēc kārtas, bet spēles otrajā daļā viņš laukumā neatgriezās. "Borussia" bez sava labākā vārtu guvēja astotdaļfinālā ar 3:4 piekāpās Brēmenes "Werder", pretinieku pārākumu atzīstot 11 metru soda sitienu sērijā.

"Šobrīd nevaru teikt, vai nedēļas nogalē varēšu spēlēt," teica Roiss, kura pārstāvētajai komandai sestdien gaidāms bundeslīgas duelis ar "Hoffenheim".

Tā Dortmundes vienībai būs pēdējā spēle pirms nākamajā trešdienā paredzētā UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla pirmā mačā ar Anglijas premjerlīgas klubu Totenhemas "Hotspur".

Pašlaik 29 gadus vecais Roiss šajā sezonā guvis 17 vārtus un izveidojis 11 vārtu gūšanas momentus saviem komandas biedriem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu