No partijas "KPV LV" pēdējās divās dienās izstājušies 12 biedri (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Saeimas deputāts Atis Zakatistovs atbild uz žurnālistu jautājumiem partijas "KPV LV" Saeimas frakcijas sēdes pārtraukumā.
Saeimas deputāts Atis Zakatistovs atbild uz žurnālistu jautājumiem partijas "KPV LV" Saeimas frakcijas sēdes pārtraukumā. Foto: Paula Čurkste/LETA

No partijas "KPV LV" pēdējās divās dienās ir izstājušies 12 biedri, reizē pieci jauni cilvēki ir pievienojušies partijai, šodien žurnālistiem pavēstīja "KPV LV" līdzpriekšsēdētājs Artuss Kaimiņš.

Viņš norādīja, ka tas ir normāls process, ka cilvēki "stājas iekšā, stājas ārā".

Kā ziņots, partijas "KPV LV" darbībā pēdējā laikā vērojami dažādi sarežģījumi. Partijas Saeimas frakcija nebija vienota jautājumā par valdības apstiprināšanu, "KPV LV" 11 deputātiem balsojot par un pieciem pret.

Tāpat domstarpības raisījās starp Kaimiņu un līdzšinējo frakcijas deputātu Aldi Gobzemu, kas pēdējās dienās sasniegušas sava veida kulmināciju, kad "KPV LV" valdes un pēc tam arī frakcijas vairākums lēma par Gobzema izslēgšanu no partijas un frakcijas.

Gobzems pēc tam paziņojis par "jauna veidojuma" jeb tautas kustības radīšanu.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu